2777
2789

ویتامین سی بعداز عملت هر روز بخور

اب کرفس و ابسیب قاطی کن باهم بخور چون ابکرفس خیلییی بدمزس با اب سیبمزش خنثیمیشه

نمک اصلا مصرف نکن

روز عمل هم موهاتو خیلی محکم بباف و جمع کن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ویتامین سی بعداز عملت هر روز بخور اب کرفس و ابسیب قاطی کن باهم بخور چون ابکرفس خیلییی بدمزس با اب سی ...

مرسی عزیزم، بعد عمل بینی خیلی درد نداره یا با مسکن و اینا اوکیه؟

خب من تجربه عمل دارم

بذار بگم اب کرفس سعی کن بخوری قبلش و بعدش

نمک و ادویه بعد عمل خیلی کم بشه

آب زیاد بخور

قبلش آناهیل بخور بعدشم که برای کبودی بخور

کمپرس یخ بعد عمل فراموش نشه سریع شروعش کن

هفته اول به خودت اصلا فشار نیار 😂

روز اول غذای سفت اینا نخوری

یه هفته مراقبت کن که خلاصه حسابی لذت بینی بدون ورم رو ببری

خب من تجربه عمل دارم بذار بگم اب کرفس سعی کن بخوری قبلش و بعدش نمک و ادویه بعد عمل خیلی کم بشه آب زی ...

مرسی عزیزم 🥹❤️ فقط من یه سوال دارم شما بعد به هوش اومدن چقدر دیگه بستری بودین اونجا ؟ یعنی بعد نیم ساعت یا یه ساعت بعد بهوش اومدن مرخص میکنن ؟

مرسی عزیزم 🥹❤️ فقط من یه سوال دارم شما بعد به هوش اومدن چقدر دیگه بستری بودین اونجا ؟ یعنی بعد نیم ...

عزیزم من کلینیک عمل شدم بعدش که بهوش اومدم بردنم ریکاوری

دکترم سر زد بهم بعدشم مرخص شدم رفتم خونه عمل سنگینی نیست اصلا که بخوای بترسی اگه از بی هوشی میترسی باید بگم مهم نیست اون

دکتر به نظر من مهم تره

دکتر من مجیدی بود قبلش اتفاقا بهش گفتم میترسم که بعدش با توضیحاتش فهمیدم ترس نداره

حالا شما هم به نظرم استرس نداشته باش فقط نتیجه مهمه به نظرم اصلا به این چیزا فکر نکن🌹

عزیزم من کلینیک عمل شدم بعدش که بهوش اومدم بردنم ریکاوری دکترم سر زد بهم بعدشم مرخص شدم رفتم خونه عم ...

چقدر خوب 🥲❤️ من حقیقتا به دکترم اعتماد دارم ولی کلینیکی که عمل میکنه بعضیا میگن زیاد خوب نیست از اون بابت یکم نگرانم ، اینکه مثلا زود مرخص بکنن مثلا باعث خونریزی و اینا نمیشه؟ 🥲😂