2777
2789
عنوان

میصرفه یا نه

84 بازدید | 10 پست

دوستان من شدیدا ادم بی خیال هستیم و همین طور ولخرج دیشب تو انیستا دیدم محصول جدید اوردن که خیلی خفنه یه جور شبیه ارپاده اما طراحیش شخصی سازی شده و ایتم های باحال داره و شدیدانم جذابو خاصه و طراحیشم سبک انیمه و خاصه عاشقش شدم مخصوص اهنگه اصن....نمیدونم اندازه نصف گوشی اما خیلی قشنگه کلی اپشن باحال داره قیماش ۱۵۰ میلیونه دو دلم بخرم یا نه چون خیلی دوسش دارم اما مطمئن نیستم میخوام سفارش بدم بازم مطمئن نیستم...قلبن از انیستا یه بسته ۱۵ میلیونی لباس سفارش دادم دستم نیومد من اینجوری بی خیال بودم اما مامانم کلی سرزنش کرد ک باید پولتو پس میگرفتی و اینا ولی فک نکنم اینبار بزاره....

اخه از طرفیم میخواستم یه ای پد بخرم اونم قیمتش ۲۰۰ عه و من موندم کدومو بخرم اونی ک تو انبستا عه به جرعت میتونم بگم تو هیچ جای دنیا نیست و خودشون میارن...پس نمیتونم برم حضوری خرید کنم ...از طرفیم دودلم نمیدونم💔😭این بار نمیزاره از انیستا چیزی سفارش بدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همیشه از اینستا سفارش دادم خیلی چیزا چندین ساله به دستم رسیده همیشه ۹۵ درصد هم راضی بودم

خرید ۱۵۰ میلیونی خریدی نیس ک بشه از جای نامعتبر و فقط پیج اینستا انجام بشه پول زیادیه باید تحقیق کنی اگ بتونی حضوری بری همونجا و خرید کنی خیلی بهتره ایرپاد چه برندیه

معمولا یه گزینه جانبیه مگر اینکه کارت نیاز باشه و مربوط به صدا باشه اون موقع میصرفه ولی برای استفاده روزمره و باشگاه بسته به برندگوشیت میتونی رنج قیمتی پایین تر بخری یا بجاش همون آیپد بخری

پروفایلم همه زندگیمه 👶🏻🫀