2777
2789
عنوان

تاریخ ایران

211 بازدید | 47 پست

اسم یه شخصیت و بگید من داستانش بگم یا سوالی داشتید بپرسین

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

تعلیق شمم

هه😏

یا وجود نداری....یاوجودشو🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آتوسادختر کوروش داستانی داری ازش؟

نه خیلی در همین حد میدونم تاریخ زن ها خیلی کمه کتاب های ما فقط تاریخ مرداس

یورگیم کانا کانیا اولمایجاک لارا وورو یولور این یه اهنگ ترکیه و معنیش میشه دلم زخمیم به غیر ممکن ها چنگ میزنه

نمی دونم هرچی میدونی بگو

حذف کن کامنتت رو لطفا

سوالی برام پیش بیاد در مورد شخصیتهای تاریخی، در گوگل سرچ می کنم. هم فارسی و هم انگلیسی

البته ولی بدم نیس از اطلاعات هم استفاده کنیم

یعنی کل تاریخ رو حفظی؟

البته که نه در حد توان جواب کیدم

نه خیلی در همین حد میدونم تاریخ زن ها خیلی کمه کتاب های ما فقط تاریخ مرداس

آتوسا دختر کوروش همسر داریوش و مادر خشایار بوده

من یه کتابی میخوندم خیلی قدیمی بود درباره اینکه چطور آتوسا با داریوش آشنا میشه و عاشق هم میشن توضیح داده بود الان از ذهنم رفته گفتم شاید شما بدونی

درباره کنکور سوالی دارید ازم بپرسید💕