2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 460 بازدید | 67 پست
من حتی ب شوهرم گفتم حاضرم ب نون شب بمونیم برم کارگری کنم خونه مردم باافتخارمیرم ولی خیانت هرگز وابدا ...

خیلی بده واقعا خیلی

بعد رد خور نداره اون ادمی که باهاش خیانت میکنن سطحش پایین تر از همسرشون نباشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی موجودات عجیبی هستنهرجور حساب کنی لیاقت ما خوشگلای ناز و تمیز رو ندارن😂😂😂

ن اصلا ندارن

حیف ما بخدا ...کاش پولدار ومستقل بودیم میرفتم برا خودمون زندگی میکردیم

من شوهرم عاشقم شد وبعدش بابام شوهرم داد مجبورم کرد گفت باید ازدواج کنی وگرنه ب خودم بود ازدواج نمیکردم اصلا

تنهایی ترجیحمه

ای گووووووز

معلومه که ندارن ولی باید قلقشونو پیدا کنیم خوب خدمت کنن 🤣

بی لیاقتن

یهو هوا برشون میداره فکرمیکنن کی هستن

مشاالله خوش اشتهام هستن

همیشه دست میذارن رو دخترایی که صدپله از خودشون بالاترن

من ازخدامه شوهرم خیانت کنه ولی انقد چشم پاکه اخلاقای بد دیگه دارهخیانت واعتیاد فقط ب نظرم برا طلاق پ ...

فکر کردی برای دادگاه هم این ها ناپذیرفتس طرف رفته دادگاه گفتن برای چی اومدی میگه برای این که خیانت کرد ه قاضی گفته خب اشکال نداره سه نفری باهم زندگی کنید

ن اصلا ندارن حیف ما بخدا ...کاش پولدار ومستقل بودیم میرفتم برا خودمون زندگی میکردیممن شوهرم عاشقم شد ...

منم همسرم عاشقم شد

چند سال رفت اومد بهش جواب رد دادن

دیگه بابام دید منم دلم رفته قبول کرد

مامانم هی گفت این در حد ما نیست

من گفتم نه این ادم خوبیه چشم پاکه اهل کار و زندگیه

متاسفانه کسی من رو مجبور نکرد

کاش یه کم بگین بفهمیم میشه خوشبخت بودبخدا خیلی ها میترسن از ازدواج از بس که همه ناله میکنن

من اگر قبل ازدواج با این سایت آشنا میشدم عمرا ازدواج می کردم ببین همسرم یه چیزه عجیبیه خیلی مودبه من جلوش کم میارم تو خوب بودن برای همه چیز انعطاف داره الان ۳ ساله دارم درس می خونم برا کنکور کارای خونرو تقسیم کردیم خیلی وقتا غذا نمیپزم خودش می پزه غذا بیرون زیاد می گیرم هر وقت میاد خونه با بچه بازی می کنه که درس بخونم دو ساله مادر پدرشو دعوت نکردم خونم خونه پدر مادرشم می ریم تند تند وایمیسته جای من ظرف می شوره که کمک کنه بعد مادرشوهرم میسوزه حسابی کل فامیلاشون حسادت می کنن به زندگیم که چرا این پسره بچرو می بره دستشویی چرا اینکارو کرد اونکارو کرد زنش نشسته

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

کسی ک بددهنه مذهبی هم باشه میشه مذهبی نما😂😂😂

نه اینطور نیست الان من مذهبی ام ولی معصوم که نیستم اصلا گناه نکنم گناهم با بقیه فرق داره و شاید یکی بهم گوشزد کنه متوجه بشم ترکش کنم

منم همسرم عاشقم شدچند سال رفت اومد بهش جواب رد دادندیگه بابام دید منم دلم رفته قبول کردمامانم هی گفت ...

همین خوبع مجبورت نکردن

ایشالا ک مشکلات ریزودرشت همه حل بشه

منم ی راهی برا طلاق پیدا کنم

حامی ندارم

ای گووووووز

خیلی بده واقعا خیلیبعد رد خور نداره اون ادمی که باهاش خیانت میکنن سطحش پایین تر از همسرشون نباشه

دقیقا ک همینه ینی ی چیزی بودا گل بی عیب خداست ولی اون زن میدونست چقدشوهرم منودوست داره و ب زندگی علاقه منده وهمینطور خودمو دیده فقط قصدش برهم زدن زندگیمون بود نباید پای زن غریبه ب زندگی متاهلی باز بشه هرگزز

العجل یاصاحب الزمان