2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 67 پست
راس میگی خداوکیلی؟؟؟؟

خیانت رو باید بتونی ثابت کنی با مدرک

اونم نه در حد حرف و چت

باید زنا باشه

بعد اگه دختره مجرد باشه بگن صیغه کردیم تو چجوری میخوای ثابت کنی صیغه نیستن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگر قبل ازدواج با این سایت آشنا میشدم عمرا ازدواج می کردم ببین همسرم یه چیزه عجیبیه خیلی مودبه من ...

خدا حفظش کنه

حتما غروب حدیث کسا رو پخش کن تو خونت

همسر منم خیلی خوبه واقعا خوبه فقط اون مورد بود انقدر خوبه که نتونستم به دعوا بکشونمش

آقای میلاد که درخواست دادین و تو این تاپیکی اگه سوال داری همینجا بپرس

چشم ...نگرانی نداره که شماهم بالاخره بچه دار میشین.درضمن مراکز ناباروری برای همین زدن نهایتا میرید اونحا و بچه دار میشید

خدا حفظش کنه حتما غروب حدیث کسا رو پخش کن تو خونت همسر منم خیلی خوبه واقعا خوبه فقط اون مورد بود انق ...

ایشالا خوشبخت باشی همیشه عزیزم❤️

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

نه اینطور نیست الان من مذهبی ام ولی معصوم که نیستم اصلا گناه نکنم گناهم با بقیه فرق داره و شاید یکی ...

بددهنی .اعتیاد.دست بزن .تنوع طلبی وخیانت ترک شدنی نیس گلم ک کسی تذکر بده من بگم چشم دیگ ترکش میکنم انجام نمیدم

😂😂😂

کسی ک این رفتارای بالا نوشتمو داره هرچقدم نماز بخونه روزه بگیره مذهبی نیس مذهبی نماز

شوهر من انقد نماز میخونه روزه ونماز قضا نداره انقد چشم پاکه خمس میده زکات میده ولی بددهنه پس میشه مذهبی نما

کاش سیاره مردا وزنا جدا بود .متنفرم از مردا البته پسرمو دوس دارم میخوام ی روز پولدار بشم باهم فرار کنیم بریم ی جای دور تنها تنهایی زندگی کنیم

ای گووووووز