2777
2789
عنوان

پدرشوهر

401 بازدید | 35 پست

سلام

من عروس دوم هستم ۵ ساله عروس اول خونشون مشهده باباش پولدارخیلی ودوست قدیمی ۳۰ ساله من از خانواده معمولی و غریبه من دست پدرشوهرم بوس میکنم موقع دیدن با این که دیواربه دیواری مناسبتها و یا خیلی وقت فاصله دیدن باشه ن پیشونی و بوس میکنه محل نمیده با عروس بزرگه چندبار دیدم امروزو پریروز روبوسی و پیشونی شو بوس میکنه با این که من بچه کوچیک دارم نمیتونم سربزنم دختراش کارا شونو انجام میدن و لی هفته ای چندبار غذا درست میکنم میفرستم بدم اومد ازش به شوهرم گفتم مگه من کثیفم چرا با اون اونطوری برخورد میکنه با من اینطوری میشه بگید چیکارکنم خودم که دیگه بمیرم اصلا بوس نمیکنم

احمقی دستشو بوس میکنی ؟

*اکانت واگذاری* هر بژی کورد😌🤝🏻 [همون blue_babe ام] چی بگم والا دوباره تعلیق شدم دیگه😂💅🏻 من همون کسی ام که باید زندگی کنه ولی بیشتر وقتا داره زندگی رو تحلیل می کنه 🤡گذشته رو مرور میکنم، آینده رو حدس میزنم، حال رو هم گم میکنم.

احمقی دستشو بوس میکنی ؟

من میبینم شوهرم دست بابا ومامان بوس میکنه با اون که میرم دستدباباس بوس میکنه منم بوس میکنم تا جایی که بشه نمیکنم ولی میگم چه دلیلی داره مگه من چکارکردم حالم بهم میخوره ازشون پشتش بد میگن ولی جلوش خیلی تحویل میگیرن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اون راه دورهستش ودیربه دیرمیبینه شایدبرای اینه

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.

واسه چی دست بقیه رو بوس میکنی ؟

به تو چه بری کارشونو بکنی ؟ به تو چه غذا میفرستی ؟

با دستای خودت خودتو بی عزت میکنی بعد میگی چرا اینجوری میکنن ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

واسه چی دست بقیه رو بوس میکنی ؟به تو چه بری کارشونو بکنی ؟ به تو چه غذا میفرستی ؟با دستای خودت خودتو ...

نمیکنم مادرشوهرم مشکل کمر داره نمیتونه کاری کنه غذا مون که خوبه اضافه درست میکنم میفرستم ولی نمیفرستم دیگه جلو بقیه امروز فقط ازدختراش که میان کاراشو میکنن تعریف کرد نگفت بیشور این خرهم غذا میفرسته بااین که بچه کوچیک داره

خب اون راه دورهستش ودیربه دیرمیبینه شایدبرای اینه

خب روبوسی نکنه من تو این پنج سال اصلا ندیدم من میگفتم حتما رسم ندارن ولی دیدم بلدن ولی واسه من ن بیشور خر بدم اومده ازشون

واسه چی دست بقیه رو بوس میکنی ؟به تو چه بری کارشونو بکنی ؟ به تو چه غذا میفرستی ؟با دستای خودت خودتو ...

چرا بی عزت میشم میشه بگی خودم که دیگه نمیخام هیچکاری کنم

خب روبوسی نکنه من تو این پنج سال اصلا ندیدم من میگفتم حتما رسم ندارن ولی دیدم بلدن ولی واسه من ن بی ...

ببین فقط من باپدرشوهرم روبوسی میکردم توی۷-۸تاجاری

مشهدیااینطورین

بقیه دست پدرشوهرم رومیبوسیدن

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
نمیکنم مادرشوهرم مشکل کمر داره نمیتونه کاری کنه غذا مون که خوبه اضافه درست میکنم میفرستم ولی نمیفرست ...

خودت میدونی

من هیچوقت خودمو قاطی زندگی بقیه نمیکنم که دست و صورت ماچ کنم یا غذا بفرستم و کاراشونو کنم

زندگی بقیه به ما چه ؟

همیشه هم احترامم سرجاشه و با هزار منت میرم خونشون ذوق میکنن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ببین فقط من باپدرشوهرم روبوسی میکردم توی۷-۸تاجاریمشهدیااینطورینبقیه دست پدرشوهرم رومیبوسیدن

اونم مشهدی هست از۱۸ سال که بوده اومده مشهد روبوسی میکنه دستشم میبوسه بالبخند ولی واسه من حس میکنم بدش میاد با اینکه کوچکترین بی احترامی نکردم بهشون

چرا بی عزت میشم میشه بگی خودم که دیگه نمیخام هیچکاری کنم

وقتی زیاد تو دست و پای کسی باشی

دم دستی میشی

بشین رو طاقچه احترام بذارن بهت

خودت میدونیمن هیچوقت خودمو قاطی زندگی بقیه نمیکنم که دست و صورت ماچ کنم یا غذا بفرستم و کاراشونو کنم ...

زود به زود نمیرم ماهی ۲ ۳ بار اونم شوهرم میگه همش بریم نمیرم برخورد خوب نمیبینم و اینکه همش میگن زنت کجاست چرا نمیاد دیوار به دیواریم بچه کوچیک فضول دارم خودش هرشب میره با بچه میگم نرو میگه نرم غر میزنن