من عروس دوم هستم ۵ ساله عروس اول خونشون مشهده باباش پولدارخیلی ودوست قدیمی ۳۰ ساله من از خانواده معمولی و غریبه من دست پدرشوهرم بوس میکنم موقع دیدن با این که دیواربه دیواری مناسبتها و یا خیلی وقت فاصله دیدن باشه ن پیشونی و بوس میکنه محل نمیده با عروس بزرگه چندبار دیدم امروزو پریروز روبوسی و پیشونی شو بوس میکنه با این که من بچه کوچیک دارم نمیتونم سربزنم دختراش کارا شونو انجام میدن و لی هفته ای چندبار غذا درست میکنم میفرستم بدم اومد ازش به شوهرم گفتم مگه من کثیفم چرا با اون اونطوری برخورد میکنه با من اینطوری میشه بگید چیکارکنم خودم که دیگه بمیرم اصلا بوس نمیکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تنها کسی که لیاقت بوسیدن دست داره پدر و مادرخودت هستن ن اوناچرا اصلا باید دست پدرشوهر رو بوس کنی؟شوه ...
من خونه بابام که میرم شوهرم دست بابا ومامان من رو بوس میکنه من به چشم شوهرم که اون خونه باباش که میریم بوس میکنه موقع روز پدر وعیدها منم انجام میدم خیلی کم
زود به زود نمیرم ماهی ۲ ۳ بار اونم شوهرم میگه همش بریم نمیرم برخورد خوب نمیبینم و اینکه همش میگن زنت ...
من سالی یه بار عید میرم . یه ساعت نشده هم به همسرم میگم پاشو بریم . هروقت هم میگن بیا و دعوت میکنن میگم کار دارم و سرم شلوغه
البته واقعا هم کار دارم اما اینجوری نیست که نشه مهمونی رفت
خودم دلم نمیخواد
فاصله مون هم با ماشین یه ربع بیست دقیقه اس
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
نمیرم یک گوشه میشینم یکساعت بعد پا میشم میام اونادفضولن تو اتاقا نگاه میکنن همش بهش میگن چرا زنت نمیاد یا خواهرشوهر م میگه به شوهرم زنت وبچه بیار من کار دارم نمیرم اون هرشب با بچه میره بهش میگم یه شب نرو باهم فیلم ببینیم بسه دیگه میگه ن از اونجاها میاد غذا میخوره میخوابه منم تنها
من هم همسرم با دعوا همش میگه چرا نمیری کاردارم وخستم از بچه داری وکارهای خونه ماهی دو سه بارم که میر ...
چون ناز و نوز نمیکنی
نباید بگی نمیام خوشم نمیاد
برنامه تفریخات دو نفره بریز . خوش گذرونی کن . برای خودت وقت بذار و به خودت و کارات برس
بقیه هم میفهمن وقت و زندگیت باارزشه
وقتی خودت همیشه در دسترس باشی بقیه متوقع میشن
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
چون ناز و نوز نمیکنی نباید بگی نمیام خوشم نمیادبرنامه تفریخات دو نفره بریز . خوش گذرونی کن . برای خو ...
میریزم من اون راه نمیاد مثلا من بهشمیگم بریم پارک میبینم به اینا هم زنگ زده بابا بیا میگم من دلم میخاد دونفره بریم پارک راحت باشیم میگه کاری نداره اون برخودش قدم میزنه بارها به جداشدن فک میکنم خستم ولی بچه دوساله دارم گناه داره
میریزم من اون راه نمیاد مثلا من بهشمیگم بریم پارک میبینم به اینا هم زنگ زده بابا بیا میگم من دلم میخ ...
برای خودت وقت بذار
راهش همینه
باید بفهمن در دسترس نیستی