2777
2789
عنوان

پدرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 36 پست

تنها کسی که لیاقت بوسیدن دست داره پدر و مادرخودت هستن ن اونا

چرا اصلا باید دست پدرشوهر رو بوس کنی؟

شوهرت ک بوس میکنه پدرشه وظیفشه

وقتی بوس کردی خودت یه حالی نشدی؟

میشه یه صلوات به نیت فرج بفرستی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها کسی که لیاقت بوسیدن دست داره پدر و مادرخودت هستن ن اوناچرا اصلا باید دست پدرشوهر رو بوس کنی؟شوه ...

من خونه بابام که میرم شوهرم دست بابا ومامان من رو بوس میکنه من به چشم شوهرم که اون خونه باباش که میریم بوس میکنه موقع روز پدر وعیدها منم انجام میدم خیلی کم

اونم مشهدی هست از۱۸ سال که بوده اومده مشهد روبوسی میکنه دستشم میبوسه بالبخند ولی واسه من حس میکنم بد ...

سعی کن به همسرت زیادچیزی نگی

ولی کم کم خودت روراحت کن ازکارهای اضافه

دوری ودوستی حتی اگرتوی۱ساختمونید

جاری دیگه ام نزدیکه ولی مثل من کاری به کسی نداره

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
زود به زود نمیرم ماهی ۲ ۳ بار اونم شوهرم میگه همش بریم نمیرم برخورد خوب نمیبینم و اینکه همش میگن زنت ...

من سالی یه بار عید میرم . یه ساعت نشده هم به همسرم میگم پاشو بریم . هروقت هم میگن بیا و دعوت میکنن میگم کار دارم و سرم شلوغه

البته واقعا هم کار دارم اما اینجوری نیست که نشه مهمونی رفت

خودم دلم نمیخواد

فاصله مون هم با ماشین یه ربع بیست دقیقه اس

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

سعی کن به همسرت زیادچیزی نگیولی کم کم خودت روراحت کن ازکارهای اضافهدوری ودوستی حتی اگرتوی۱ساختمونیدج ...

ندارم به کار کسی اینم دلم میسوزه میگم پیرن فضول نیستم خجالتی هستم وآروم اونا همش خواهراش و مامانش آمار میگیرن

ندارم به کار کسی اینم دلم میسوزه میگم پیرن فضول نیستم خجالتی هستم وآروم اونا همش خواهراش و مامانش آ ...

تونیستی ولی عوض تشکرمیگن برای فضولی میادومیره

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.
من سالی یه بار عید میرم . یه ساعت نشده هم به همسرم میگم پاشو بریم . هروقت هم میگن بیا و دعوت میکنن ...

من هم همسرم با دعوا همش میگه چرا نمیری کاردارم وخستم از بچه داری وکارهای خونه ماهی دو سه بارم که میرم اینطورین

تونیستی ولی عوض تشکرمیگن برای فضولی میادومیره

نمیرم یک گوشه میشینم یکساعت بعد پا میشم میام اونادفضولن تو اتاقا نگاه میکنن همش بهش میگن چرا زنت نمیاد یا خواهرشوهر م میگه به شوهرم زنت وبچه بیار من کار دارم نمیرم اون هرشب با بچه میره بهش میگم یه شب نرو باهم فیلم ببینیم بسه دیگه میگه ن از اونجاها میاد غذا میخوره میخوابه منم تنها

من هم همسرم با دعوا همش میگه چرا نمیری کاردارم وخستم از بچه داری وکارهای خونه ماهی دو سه بارم که میر ...

چون ناز و نوز نمیکنی

نباید بگی نمیام خوشم نمیاد

برنامه تفریخات دو نفره بریز . خوش گذرونی کن . برای خودت وقت بذار و به خودت و کارات برس

بقیه هم میفهمن وقت و زندگیت باارزشه

وقتی خودت همیشه در دسترس باشی بقیه متوقع میشن

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

نمیرم یک گوشه میشینم یکساعت بعد پا میشم میام اونادفضولن تو اتاقا نگاه میکنن همش بهش میگن چرا زنت نم ...

چه بد

چون ناز و نوز نمیکنی نباید بگی نمیام خوشم نمیادبرنامه تفریخات دو نفره بریز . خوش گذرونی کن . برای خو ...

میریزم من اون راه نمیاد مثلا من بهشمیگم بریم پارک میبینم به اینا هم زنگ زده بابا بیا میگم من دلم میخاد دونفره بریم پارک راحت باشیم میگه کاری نداره اون برخودش قدم میزنه بارها به جداشدن فک میکنم خستم ولی بچه دوساله دارم گناه داره

میریزم من اون راه نمیاد مثلا من بهشمیگم بریم پارک میبینم به اینا هم زنگ زده بابا بیا میگم من دلم میخ ...

برای خودت وقت بذار

راهش همینه

باید بفهمن در دسترس نیستی

برای خودت وقت بذار راهش همینه باید بفهمن در دسترس نیستی

نمیزاره هیچ کلاسی برم رانندگی میگم میگه ن خیاطی میگم میگه ن وکیک پزی میگم میگه ن آخراش بهش میگم من بخاطربچه موندم وگرن ولت میکردم توشهر غریب تنها