بچها تهدید به زایمان زودرس بودم امپول ریه رو تو ۲۷هفتگی زدم الان ۳۴هفته و سه روزمه دهنه رحمم یه سانت باز شده با کلی امپول و اینا انقباضمو خوب کردن کسی میدونه ممکنه نهایتش من چقد دیگه با این وضعیت زایمان کنم🤔🤔
من یکی از اشناها هفته ۳۴ زایمان کرد بچه ش هم سالم بود دستگاه هم نرفت
انشالله به سلامت بعلش بگیری
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تا زمانی که بچت کامل بشه از نظریه ریه و وزنشو اینا دکتر برات کنترل میکنه زایمان زود رست بعد که دیدن بچت هیچ مشکلی نداره کامله میزارن دردت بگیره وزایمان کنی احتمالا تا 37هفتگی دکتر بزاره زایمان کنی
خب ماشالل وزنشم که خوبه.البته دکتر خیلی کار وزن بجه نداره بیشتر از نظر جسمی میسنجونه ک کامل شده یانه وگرنه بچه وزنش دوکیلو هم باشه دکتر میزاره زایمان کنی اگه بچت کامل باشه
مشکلی نبود خدارلشکر الان سه سالشه ماشالا وروجک و شیطووون
با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم
با خودت #تکرار کن « امروز را متفاوت تر ازهر روز آغاز می کنم بیشتر عشق می ورزم و بیشتر امیدوار می مانم ومی دانم همه چیز مثبت از آن من می گردد» { خداوندا سپاسگزارم
نهايت دو هفته ديگه ميزايى يعنى خيلى بتونى نگه دارى منم انقباض داشتم با دارو مهار كردن يك هفته بعد زا ...
اره الان بیمارستانم دیروز دوباره بهم زدن امپول ریه رو.من انقباض داشتم با درد پریودی اینقدی مسکن و شیاف و قرص هوردم فایده نداشت که اخرش با یچی به اسم سولفات مهارش کردن الانم انقباض ندارما ولی درد پریودی و دارم حس میکنم الان پریود میشم
ان شالا که پسرشما هم سلامت به دنیا میاد و سما هم سلامت زایمان میکنین🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹🌹😍