2777
2789
عنوان

کیدرامرا

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 125 پست
واییی حقق دقیقاا😍هندوانه ی چشمک زن هیچ وقت قدیمی نمیشه و خیلی وایب خوبی داشتت😭✨💓😍

وای آره هیچوقتم مثلش ساخته نمیشه😘

از اون دختراییم که تو فرهنگ لغتشون کلمه شکست ندارن✌به امید برگشتن واناوان و پا برجا موندن بی تی اس و قبول شدنم تو دانشگاه ملی سئول✌یه وانابل و یه آرمیم❤کیدراما خواستین بگین معرفی کنم هر ژانری. دخترا اگه خواستین درخواست دوستی بدین(گفتم دخترا

منم وقتی فهمیدم پشمام ریخت ولی وقتی فهمیدم دیسبند شدن افسردگی گرفتم خیلی ناراحت شدم یعنی این ۱۱ تا خ ...

بعضی کمپانیا واقعا خیلی .... هسن.خب یه گروه میزنین عین آدم حمایتشون کنید.اینا یه طرف.پنتاگون از اون طرف فراموش شد و من چقدر برا استعداد هویی غصه خوردم.

از اونطرف یهوا زد زیروبیس وان و اون رو تیکه پاره کرد و یونسو بیچاره رو از گروهش کشید بیرون و حتی دبیوش نداد و فرستادش سربازی.

این سربازی رفتنشونم مشکله.میترسم بلایی که سر پنتاگون اومد به زودی دامن استری کیدز رو هم بگیره.(خداکنه مثل بی تی اس اینام بمونن)🥲

..

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای آره هیچوقتم مثلش ساخته نمیشه😘

وایی دقیقاا

بازی هرم هم ببین خیلی باحاله😍

برای من بعد از گروه مطالعه رتبه ی دوم رو داره😂✨

من ویرگولم، خواستار توقف محکوم به ادامه:)

واییی حقق دقیقاا😍هندوانه ی چشمک زن هیچ وقت قدیمی نمیشه و خیلی وایب خوبی داشتت😭✨💓😍

اصلا دیگه سریالی ندیدم وایب اونو داشته باشه.

چقدر برا عشق مامان بابا پسره ذوق میکردم(اسماشون یادم نی)

..

اصلا دیگه سریالی ندیدم وایب اونو داشته باشه.چقدر برا عشق مامان بابا پسره ذوق میکردم(اسماشون یادم نی)

دقیقااا

منم یادم نیست😅 ولی آره خیلی خوب بودن🌠

بعضی کمپانیا واقعا خیلی .... هسن.خب یه گروه میزنین عین آدم حمایتشون کنید.اینا یه طرف.پنتاگون از اون ...

وای آره بخدا راست میگی نمیدونم مریضیشون چیه دیسبندشون میکننبخدا هنوز انقد وانابل هست نمیدونم چرا واناوانو دیسبند کردن حالا اون گروهیکه میگی رو نمیشناسم ولی خاک تو سر کمپانیا با این بی مسوولیتیشون واقعا😢😢😭😭

امسال ۳ تا از کراشام رفتن سربازی😂یکیش کانگ دنیلی یکیش چا اون وو یکیشم لی جون یونگ.کیم ووسوکم تو مهر میره😢😢کاش ایناییکه انقد طرفدار دارن و برای صنعتشونم اینهمه کار کردن نرن سربازی کلا

از اون دختراییم که تو فرهنگ لغتشون کلمه شکست ندارن✌به امید برگشتن واناوان و پا برجا موندن بی تی اس و قبول شدنم تو دانشگاه ملی سئول✌یه وانابل و یه آرمیم❤کیدراما خواستین بگین معرفی کنم هر ژانری. دخترا اگه خواستین درخواست دوستی بدین(گفتم دخترا

وایی دقیقاابازی هرم هم ببین خیلی باحاله😍برای من بعد از گروه مطالعه رتبه ی دوم رو داره😂✨

زیاد شنیدمش شاید ببینم😂

اصلا دیگه سریالی ندیدم وایب اونو داشته باشه.چقدر برا عشق مامان بابا پسره ذوق میکردم(اسماشون یادم نی)

وای آره خیلی عالی بود تکرار نشدنی و فراموش نشدنی😭😭😭😭😭

دقیقااامنم یادم نیست😅 ولی آره خیلی خوب بودن🌠

لامصب داداششم کراش بود😂(البته من رو داداشش تو بازگشت گنگستر ب دبیرستان کراش زدم اونم خیلی خوب بود😂😘)

من تو قهرمان ضعیف کلاس دیدمش بعد رفتم ۲۵ و ۲۱ رو دیدم بعد های کوکی بعد هندوانه چشمک زن و بعد عزیزتری ...

خیلی کیدرامر قدری نیسم حقیقتا ولی از ۲۱ ۲۵ میترسم.حس میکنم غمگین باشه

نمیتونم سریالای عاشقونه غمگین ببینم.

عزیزترین دشمنم اول به عشق هیون ووک شروع کردم ولی عاشقانش برام زیادی بود،دراپ کردم.اون موقع کنکورم داشتم و اینم باعث شد زود بیخیالش بشم.

این روابط سریالی خداست😂فقط پدر و پسری که هیون ووک و ریو اون باشن 🤗

..

لامصب داداششم کراش بود😂(البته من رو داداشش تو بازگشت گنگستر ب دبیرستان کراش زدم اونم خیلی خوب بود😂 ...

وایی آره خیلییی😍😂

خیلی کیدرامر قدری نیسم حقیقتا ولی از ۲۱ ۲۵ میترسم.حس میکنم غمگین باشهنمیتونم سریالای عاشقونه غمگین ب ...

ب نظرم ۲۵ ۲۱ نبین من میبودم برمیگشتم عقب ترجیح میدادم نبینمش.ولی هیچی مثل هندوانه نمیشه .خوبیش اینه آدم هروقت هندوانه میخوره تموم صحنهدهاس از جلو چشت رد میشه😂😂آره والا بهترین پدر و پسر دنیا.فقط وقتی هیون ووک تصادف کرد منم ب همراه ریواون سرش عررر زدممم😭😭

وایی آره خیلییی😍😂

😂😂

برو یه سر به این گروه ها بزن کراشات بروز کن🤣ZB1 و And2ble

چشم مرسی😂😂😘