2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

130 بازدید | 15 پست

دهم ها رو میبینم همه دارن میخونن تازه میگن عقبیم وقت نداریم اونوقت من ورودی دوازدهم اونم تو یک و ماه ( که اونم درس خوندنم اصلأ تعریفی نی ) میخوام دو پایه جمع کنم و قبول بشم🥺

چقد پارسال میخاسم بخونم نشد آخه من بدبخت اصلا چه میدونستم کنکور چیه نه پدر مادرم تحصیل کرده بودن نه هیچکی راهنمایی کرد الان پشیمونم نخوندم انگار همه از من جلوترن💔😔

آخه همکلاسی های خودمم خیلی بهتر از منم همشون از شانس من فرهنگیان میخان🥲 کاش خدا منو از رو زمین برداره

شوخی میکنی الان؟

۱ و ماه و نیم چیه

تا اردیبهشت سال بعد وقت داری قشنگ میتونی دو دور کامل بخونی

خیلی از رتبه برتر ها از همون اول سال دوازدهم شروع کردن

ناامید نباش اصلا بخون فقط

به دوستات کاری نداشته باش روی خودت تمرکز کن

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ای خدا از دست شما ها

عزیرممممم تو اول اول اول راهی

این حرفا چیه که دیر شده ؟به جهنم که اونا زودتر شروع کردن

اصلا از کجا معلوم خوندن ؟ شاید فقط چسی خوندن رو اومدن

تو خیلی وقت داری

از همین امروز شروع کنی تا روز کنکور کلی وقت داری

همه با یکسال خوندن قبول شدن

خواهش میکنم خودتو سرگرم حرف مفت بقیه نکن

خودت تلاش کن و به بقیه اهمیت نده

من دانشجو معلمم هر وقت سوالی داشتی در خدمتم❤️

به خدا میخام ولی نمیشه🥺تست هام پر غلط عربی و فنون مخصوصاً ریاضی که اصلا نمیزنم از بس تستاش بده

نگران نباش.زمان میبره بیفتی رو روال

کلاسای ماز یا تاملند رو ببین و فقط تست.

دانشجو معلم🌱 تو زندگیت به قدری تلاش کن که بعدا به هیچ عنوان حسرت نخوری♥نور♥

شوخی میکنی الان؟۱ و ماه و نیم چیه تا اردیبهشت سال بعد وقت داری قشنگ میتونی دو دور کامل بخونی خیلی از ...

آره ولی از اول دوازدهم حسابی درگیر میشم تا به خودم بیام کنکوره

به خدا میخام مقایسه نکنم ولی واقعا ناراحتم من کندخوانم کلی وقت میزارم اونوقت دوستم با نصف وقت من خیلیییی بهتر از منه خیلیا از دهم یا لااقل اول یازدهم جدی خوندن اصلأ مبنا کنکور مقایسه اس

ای خدا از دست شما ها عزیرممممم تو اول اول اول راهی این حرفا چیه که دیر شده ؟به جهنم که اونا زودتر شر ...

مبخونم ولی وقتی بعد کلی درسنامه یا ویدیو تست غلط میزنم اونم خیلی مثلاً ۱۰ تا تست عربی ۸ تاش غلطه😕

نه چسی نیومدن اتفاقاً بچه های ما خیلی پنهان کارن اینام از زیر زبونشون در رفته گفتن

فکر کردن به گذشته که چیزی رو درست نمیکنه بهتره فعلآ از آینده درست استفاده کنم✨

شرایط مالیم خوب نیست از تلگرام یمی دوتا میبینم کتابم دنبال اهدایی هستم که نیست🥲

از تل همش رو دانلود کن

کتاب دست دوم بگیر ارزونه

یا امانت . البته واقعا کسی امانت نمیده یا اهدا ننیکنه متاسفانه

مبخونم ولی وقتی بعد کلی درسنامه یا ویدیو تست غلط میزنم اونم خیلی مثلاً ۱۰ تا تست عربی ۸ تاش غلطه😕 ن ...

خب ببین اول اینکه نباید خودتو با ویدیو خفه کنی

ویدیو خیلی وقت ادمو میگیره

فقط بخش هایی رو که مشکل داری باید فیلم ببینی

فقط کتاب رو بخون بعد درسنامه

طبیعیه که اولاش غلط بزنی بعدش باید کم کم تعداد تست های غلط کمتر بشه

باید علت اینکه تست غلط میزنی رو پیدا کنی و براش راه حل پیدا کنی(علت های مختلفی ام داره اگه خواستی می تونم بهت بگم)

با مقایسه کردن خودت داری بدترین آسیب رو به خودت و آینده ات میزنی

گور بابای بقیه

دقیقا حرف درستی زدی از آینده به بهترین شکل استفاده کن

موفق باشی

از تل همش رو دانلود کنکتاب دست دوم بگیر ارزونهیا امانت . البته واقعا کسی امانت نمیده یا اهدا ننیکنه ...

از گوشی اصلاً نمیفهم صفحه کوچیک و نوشته های ریزز البته الان مجبورم چشمامم داره ضعیف میشه🥺

حالا میگردم اهدایی پیدا نشد چاره ای ندارم

از گوشی اصلاً نمیفهم صفحه کوچیک و نوشته های ریزز البته الان مجبورم چشمامم داره ضعیف میشه🥺 حالا میگر ...

بزن فلش تو تلوزیون لپتاپ و... نگا کن

خب ببین اول اینکه نباید خودتو با ویدیو خفه کنیویدیو خیلی وقت ادمو میگیرهفقط بخش هایی رو که مشکل داری ...

نه ویدیو فقط دوتا درس اونم واقعاً چون درسنامه تنها جواب نیست

من عربی و منطق خیلی غلط میزنم چیکار کنم؟

ممنونم از راهنمایی تون✨

آره ولی از اول دوازدهم حسابی درگیر میشم تا به خودم بیام کنکوره به خدا میخام مقایسه نکنم ولی واقعا نا ...

ببین الان تو توی این یک ماه باقی مونده دهم رو هم کامل بخونی کلی جلو میفتی از بقیه

اگه با برنامه پیش بری سخت نمیشه برات

سختیش یه ساله فقط

قبول دارم دوازدهم سنگینه چون هر سه پایه باید جمع بشه ولی بعدش راحتی دیگه

پس قشنگ بچسب به درست که پشت نمونی