2777
2789
عنوان

برای عقد

105 بازدید | 19 پست

تو خانه عقد،با دیزاین و ایناش میگیریم

گیفت و اینا تهیه کردم خودم،حالا نمیدونم کت شلوار سفیدمم خودم بگیرم یا منتظر بمونم نامزدم اینا از شهرشون بیان بعد بریم خرید!؟😬🤭

با دختره یا داماد؟؟؟؟؟

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عقد با دختره من خودم گذفتم

اگرزن ستیز ونژادپرست هستی ، به خودت اجازه میدی به دختر مجرد بگی ترشیده و ازدواج رویک دستاورد میدونی و تحقیر انسانها برات یکسرگرمی محسوب میشه ، اگر رنگ پوست ، چهره ، قد ، زبان ، لهجه ، قومیت ، ثروت و یاهرویژگی انتسابی دیگری را دستمایه ی تمسخرو آزاردیگران میکنید ; اگراززخم زبان وکوچک کردن ادمهالذت میبریدلطفااز دایره ارتباط من فاصله بگیرید.نه درتاپیکهای من حضورداشته باشیدونه در پی نظرات من درتاپیک دیکران دنبال تعامل باشید . من کوچکترین علاقه ای به همصحبتی باصاحب چنین تفکری ندارم .دنیاو ارزشهای من جایی فراتراز تحقیردیگران تعریف شده اندو برای من انسانها بارنگپوست و نژاد وجنسیتشان تقلیل پیدا نمیکنند. احترام / شعور / انسانیت برای من قابل مذاکره نیست پس اگر نگاه و ادبیات شمابرپایه تحقیر ، نفرت و ازار دیگران است دردامنه فکری وجهان و بینش من جایی ندارین ؛ این نه بحث است نه یک مجادله فقط یک مرزگذاری روشن هست و من برای باورها و مرزهایم بسیار احترام قائلم .

تو شهرمون با دختر

یه چیزایی قابل جبران نیست 👈مثل حرمتهاییکه شکسته شد،دلهایی که شکست، شخصیتهایی که خوردشد،واعتمادهایی که نموند،اینا قابل بخشش نیست ،قابل جبران هم نیست 💍💍متاهل🤌 🖤💔اشک میون خندهامی 💔🖤 🚫درخواست دوستی هیچ کاربر مردی قبول نمیشود 🚫

من تالار گرفتیم با ما بود ولی آرایشگاه دسته گل و تور عروس و کفش و لباس عقد با دوماد اگه جشن تالار میگیرین هزینه فیلم بردار اونم با دوماد برای من که اینجوری بود

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

اینجا با داماده...مبارکه خوشگلم البته من خودم توی عقد کت شلوار نمیپوشم اونو میگذارم برای بله برون

عه،پس نخرم...مرسی فداتشم

من میخام کت شلوار فیت و کوتاه بپوشم با تور

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻