2777
2789

ریاضیت خوبه چون ریاضی زیاده؟

الان که کارآموزی نمیرن معمولا خود اساتید اعلام میکنن زمان شروع کارآموزی رو

امسال میگن ورودی جدید ۲۰ تومن شده شهریه

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

ریاضیت خوبه چون ریاضی زیاده؟الان که کارآموزی نمیرن معمولا خود اساتید اعلام میکنن زمان شروع کارآموزی ...

آره رشتم تجربی بوده

اخه یه شرکت پیدا کردم قبولم میکنه برم کاراموزی

آره دیدم هر ترم ۴ ماهه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره رشتم تجربی بودهاخه یه شرکت پیدا کردم قبولم میکنه برم کاراموزیآره دیدم هر ترم ۴ ماهه؟

چه عجیب

تا ترم ۴ بچه ها مبتدی هستن شما که یک ترم هم نرفتی

خوبه از لحاظ ریاضی راحتی

با امتحانات ترم بله ۴ ماهه

🚩🇮🇷کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 🇮🇷 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

ترم اخر حسابداریم

خودم از ترم سوم رفتم کاراموزی این همه عجله برای چیه؟سر موقع برو اگر همینطوری بری کاراموزی بدون هیچ اطلاعی ممکنه ازت حمالی بکشن

بلاتکلیفی سنگین ترین و سخت ترین امتحان الهیه...🙂🤍
ترم اخر حسابداریم خودم از ترم سوم رفتم کاراموزی این همه عجله برای چیه؟سر موقع برو اگر همینطوری بری ک ...

من خودمم نمیدونم چرا قبول کرد

یعنی شما میگی برم سرکار درامد داشته باشم بهتره؟ بعدا برم کاراموزی؟

و اینکه شما راضی هستی از رشته ات؟ میشه یکم درموردش توضیح بدی من هیچی اطلاعات ندارم

اگه دوست نداشتی هم اشکال نداره ممنونم ازت🙂🙏🏻

آره نمیدونم چرا قبول کرد😂

برو جهاد دانشگاهی دوره ببین فکر کنم ۲ الی ۳ ماهه هست

کارآموزی عقب میفتی اگه الان بری

من خودمم نمیدونم چرا قبول کرد یعنی شما میگی برم سرکار درامد داشته باشم بهتره؟ بعدا برم کاراموزی؟ و ا ...

چرا که ن عزیزم حتما میگم واست سوالیم داشتی ازم بپرس حتما راهنمایی میکنم🤍

خوب اولا حسابداری واقعا اونقدارم ک میگن ن رشته فوق العاده سختیه ن رشته خیلی اسون متوسطه فک کنم کلا ۱۰ تا درسه ک واقعا با حسابداری و ثبت زدن و اصول اصلی سرکار داری اکثر درسا رو استادا جزوه میدن فرمول یا حفظی میخونی امتحان میدی . ترم اول و دوم اصول حسابداری ۱و۲ پاس میکنی ک اون کل کار ی حسابداری مبتدیه ک اگر ثبت هارو خوب یاد بگیری با حقوق دستمزد قطعا کاراموزی میگیرنت ولی برای استخدام حتما باید مدرک تحصیلی داشته باشی اونایی ک بدون مدرک استخدام مبکنن یا میگن اشکال نداره هیچی بلد نیستی بیا کاراموزی میخوان ازت حمالی بکشن طبق تجربه . رشته خوبیه کار اکثرا واسش هست ولی خوب خیلی باید تمرکزت بالا باشه ک اشتباه نکنی توی جمع و تفریق . ریاضیتم نیاز نیست عالی باشه در حد خوب کافیه بیشتر با جمع و منها ضرب کار داری .

چرا که ن عزیزم حتما میگم واست سوالیم داشتی ازم بپرس حتما راهنمایی میکنم🤍خوب اولا حسابداری واقعا اون ...

ممنونم ازت

حداکثر در امدش چقدره؟

و اینکه اول باید حسابداری بخونیم بعد دوباره کنکور بدیم مثلا بریم مالیاتی بخونیم؟

چرا که ن عزیزم حتما میگم واست سوالیم داشتی ازم بپرس حتما راهنمایی میکنم🤍خوب اولا حسابداری واقعا اون ...

من رشتم تجربیه

نمیدونم امسال قبول میشم یا درسم خیلی خیلی خوب بود دلنش اموز تیزهوشان بودم ولی جنگ که شد نخوندم

برای پشت موندن خیلی استرس میگیرم

تیپ شخصیتیم هم به مدیریت شرکت و.. میخوره

ولی نمیدونم چیکار کنم تو دوراهی بدی موندم

میترسم برم حسابداری بعد پشیمون بشم

ممنونم ازت حداکثر در امدش چقدره؟ و اینکه اول باید حسابداری بخونیم بعد دوباره کنکور بدیم مثلا بریم ما ...

دنبال حداکثر درامد نباش چون اون حداکثر درامد برای با سابقه ترین ها ۳۰ سال سابقس برای حسابدار تازه کار تا ۵ الی ۱۰ سال ممکنه حقوق اداره کار با یکم مزایا بگیری مگر اینکه آشتا داشته باشی

اگر قصد ارشد گرفتن داشته باشی بحثش جداس بله کنکور باید بدی

دنبال حداکثر درامد نباش چون اون حداکثر درامد برای با سابقه ترین ها ۳۰ سال سابقس برای حسابدار تازه کا ...

آهااا مرسی

تو کلاستون تعداد دختر ها بیشتره درسته؟

من رشتم تجربیه نمیدونم امسال قبول میشم یا درسم خیلی خیلی خوب بود دلنش اموز تیزهوشان بودم ولی جنگ که ...

ببین من خودمم تجربی بودم پشت کنکور هم موندم

حق داشتی فشار امسال روی کنکوریا وحشتناک زیاد بود خودتو بخاطرش سرزنش نکن .

اگر به مدیریت و رهبری داری میتونی بری رشته های مدیریت مالی و مدیریت بازرگانی

سعی کن چیزی ک دوستش داریو دنبال کنی . من خودم حقیقتش از حسابداری خوشم نمیاد بیشتر اهل هنر هستم ولی اگر عقل الانم رو داشتم شاید از ۴سال پیش دنبال علاقم میرفتم🤍