2777
2789
ببین من خودمم تجربی بودم پشت کنکور هم موندم حق داشتی فشار امسال روی کنکوریا وحشتناک زیاد بود خودتو ب ...

من پزشکی رو دوست دارم ولی واقعا حالم بد میشه پشت کنکور بمونم اصلا تا رفتم سر جلسه دیدم من توانایی اینکه بخوام ۵ ساعت کنکور بدم رو ندارم

سال دیگه میتونم تو موسسه ها زبان تدریس کنم

گفتم حسابدار هم بشم

نمیدونم چیکار کنم🚶

حس میکنم خانوادم خوشحال نیستن

ببین من خودمم تجربی بودم پشت کنکور هم موندم حق داشتی فشار امسال روی کنکوریا وحشتناک زیاد بود خودتو ب ...

پس من کاراموزی هم نرم برم سرکار بعدا به موقع برم کاراموز بشم

ممنونم ازت خیلی خیلی کمکم کردی ایشالا همیشه موفق باشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پزشکی رو دوست دارم ولی واقعا حالم بد میشه پشت کنکور بمونم اصلا تا رفتم سر جلسه دیدم من توانایی ای ...

میدونی منم عاشق داروسازی بودم بخاطرش پشت کنکور موندم ولی بازم نیوردم و رفتم حسابداری. خانواده هم ناراحت بودن ک نتونستم بیارم و هنوزم گاهی خجالت میکشم از اینکه نتونستم قبول شم . ولی میدونی چیه؟ تو زندگیتو ب کسی بدهکار نیستی . تو قراره مسیر خودتو انتخاب کنی برای دل خودت عزیزم . پدر مادر تو قرار نیست جای تو سرکار برن و موقعیت هاییو ک بخاطر اونا انتخاب رشته کردیو در اینده سختیاشو تجربه کنن درسته؟ پس کاریو بکن که چند سال اینده وقتی تحت فشار زندگی قرار گرفتی باخودت نگی بخاطر انتخاب دیگران دارم اسیب میبینم بگی بخاطر انتخاب خودم بود و با تمام توان باهاش مقابله میکنم🤍

بلاتکلیفی سنگین ترین و سخت ترین امتحان الهیه...🙂🤍
پس من کاراموزی هم نرم برم سرکار بعدا به موقع برم کاراموز بشم ممنونم ازت خیلی خیلی کمکم کردی ایشالا ه ...

اره عزیزم

خواهش میکنم گلم سوال دیگه ای بود درخدمتم🤍

بلاتکلیفی سنگین ترین و سخت ترین امتحان الهیه...🙂🤍