2777
2789
عنوان

بچها داغونم😭

140 بازدید | 18 پست

حالم خیلی بده.حتی ی نفرم نیومد بهم بگه خسته نباشی. بگه اشکال نداره من دیدم م هرررررچی تو وجودت بود پاش گذاشتی.بگه همه افراد موفق و غیر موفق همگی شکست های زیادی داشتن تو زندگی

آخ خدا من امشب میمیرم

من امشب داغ آرزوهام نشستم 😭😭😭😭😭😭😭😭حالم داغونه کاش امشب همه چی تموم شه

خسته شدم از اینکه همه چیزو هندل کنم کنترل کنم قوی باشم و تا ابد به خودم فکر نکنم مگه یه بچه ۱۸ ساله چقدر باید عاقل باشه یا حتی حداقل سعی کنه ک عاقل باشه؟؟؟😭😭

اون حجم از تلاشی ک مردم و غمی ک دارم توی این نوشتن قابل گفتن نیست.فقط خدا میدونه ک چقدر گند زدم😭😭😭😭

دلم میخواد بمیرم آخ خدا م توی همین نی نی سایت کلی از بقیه دعا خواسته بودم..تاپیک زده بودم میخوام موفق بشم چرا با من اینکارو کردی؟؟؟

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدا سرت تو تلاشتو کردیییییییبقیه رو واکنسال بعد جبران میکنیییییی

اخه وقتی میگم حجم نگرانیم قابل وصف نیست همینه

سال بعد پنح درصد شاید فرصت تلاش داشته باشم

ٱنهایی که به زندگی دیگران نور میبخشند،روزی خورشید خواهند شد:)🌝.اولین حسی ک بعد از شنیدن خبر پیشرفت کسی بهت دست میده.معرف شخصیت درونته.
خسته نباشی ..بزار هر چی قسمتت قرار بشه همون بشه

انگار ی داغی رو دلمه خسته شدم از صبور بودن و نقاب صبور و عاقل بودن زدن دلم میخواد تا جایی ک میتونم غر بزنم گریه کنم داد بزنم و شکایت کنم از این دنیا😭🙂الحق راست میگن تو روز سختت خودت تنهایی فقط

عزیزم خسته نباشی ...مطمئن باش همه ی سختی هایی که داری میکشی یه روز با خوشی جبران میشه و بعضی چیزها در تقدیر ما نیست ...چه بسا بعضی مسائل که ما خیلی در موردشون تلاش میکنیم و نمیشه چون به صلاحمون نیست و بعضی چیزها بدون هیچ زحمتی در مسیرمون قرار میگیره

اخه وقتی میگم حجم نگرانیم قابل وصف نیست همینهسال بعد پنح درصد شاید فرصت تلاش داشته باشم

من خودمم امسال ندادم

یه عکسی گذاشته بودن مرد هشتاد ساله تو کنکور شرکت کرده بود

فکر کن اون تو اون سن وسال کلی امید داره بعد منو تو اول جوونیمونه

اینو نمیگم که دست از تلاش برداری اتفاقا دوبرابر تلاش کن سال بعد بیا خبر قبولیتو بده بما

انگار ی داغی رو دلمه خسته شدم از صبور بودن و نقاب صبور و عاقل بودن زدن دلم میخواد تا جایی ک میتونم غ ...

بهتره با یکی که خیلی راحتی حرف بزنی و خودت رو خالی کن ..اینجوری تو دلت نریز که تمام بدنت رو بهم میریزه ...

با یکی که همه جوره تو رو بشناسه حرف دلت رو بشنوه حرف بزن

عزیزم خسته نباشی ...مطمئن باش همه ی سختی هایی که داری میکشی یه روز با خوشی جبران میشه و بعضی چیزها د ...

بخدا اصلا اهل ناشکری نیستم

ولی خیلی ناراحتم.احساس کردم همه خوشحالن از اینکه گند زدم

آخه مامانم قبلا رشته ی خیلی خوبی درس میخوندم ک تو چش همه بوده.بعد ازدواج با بابام ب زور بابام کار و درس رو میذاره کنار

من یجورایی امید مامانم و خار تو چشم بقیه بودم

شکست خوردم بدم شکست خوردم.اما نمیدونم از کی خوردم!!!!😭

من که اینهمه تلاش کردم خدایا گفتم اگ نمیشه منو اصلا تو این راه قرار نده چیشدددددددددددد پس

من خودمم امسال ندادمیه عکسی گذاشته بودن مرد هشتاد ساله تو کنکور شرکت کرده بودفکر کن اون تو اون سن وس ...

حق میگی عزیزم

من بغلت میکنم و بهت میگم خسته نباشی ♥️🫂

اگرزن ستیز ونژادپرست هستی ، به خودت اجازه میدی به دختر مجرد بگی ترشیده و ازدواج رویک دستاورد میدونی و تحقیر انسانها برات یکسرگرمی محسوب میشه ، اگر رنگ پوست ، چهره ، قد ، زبان ، لهجه ، قومیت ، ثروت و یاهرویژگی انتسابی دیگری را دستمایه ی تمسخرو آزاردیگران میکنید ; اگراززخم زبان وکوچک کردن ادمهالذت میبریدلطفااز دایره ارتباط من فاصله بگیرید.نه درتاپیکهای من حضورداشته باشیدونه در پی نظرات من درتاپیک دیکران دنبال تعامل باشید . من کوچکترین علاقه ای به همصحبتی باصاحب چنین تفکری ندارم .دنیاو ارزشهای من جایی فراتراز تحقیردیگران تعریف شده اندو برای من انسانها بارنگپوست و نژاد وجنسیتشان تقلیل پیدا نمیکنند. احترام / شعور / انسانیت برای من قابل مذاکره نیست پس اگر نگاه و ادبیات شمابرپایه تحقیر ، نفرت و ازار دیگران است دردامنه فکری وجهان و بینش من جایی ندارین ؛ این نه بحث است نه یک مجادله فقط یک مرزگذاری روشن هست و من برای باورها و مرزهایم بسیار احترام قائلم .

بخدا اصلا اهل ناشکری نیستمولی خیلی ناراحتم.احساس کردم همه خوشحالن از اینکه گند زدمآخه مامانم قبلا رش ...

عزیزم اگر منظورت کنکوره ...کنکور ملاک موفقیت نیست ...شما به رشته ی مناسب رو انتخاب کن طبق روحیاتت تلاشت رو بکن تا به تحصیلات عالی مثل دکترا برسی میبینی که چطور موفق میشی

دختر کنکور امسال برا همه سخت بودد

نتایج که نیومده هنوز

آروم باش

عرب هرچه باشد مرا دشمن است .....کج اندیش و بدخوی و اهریمن است...🌱 ورود افراد « زن ستیز ، موافقان کودک همسری ، مرد سالار » به تاپیک ها ممنوع

دختر کنکور امسال برا همه سخت بوددنتایج که نیومده هنوز آروم باش

میدونم چیکار کردم....