2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۴۲ روزشه ولی اصلا نمیخوابه امونمو بریده 😐

مث پسر من،باور کن هنوزم ک هنوزه حسرته ی خابه درس حسابی رو بدلمون گذاشته،شبا تا 2/3بیداره

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
طبیعیه....تا ۳ ماهگی درست میشه

والا بما هم می گفتن تا 3ماه بعدخاب بچه درست میشه الان 16ماهشه وما همچنان منتظریم 3ماهش تموم شه.....

مث پسر من،باور کن هنوزم ک هنوزه حسرته ی خابه درس حسابی رو بدلمون گذاشته،شبا تا 2/3بیداره

نوزادم بود نمیخوابید؟ من خیلی نگرانشم آخه میگن نوزاد باید همش خواب باشه

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

عزیزم مطمئنی خوب سیر میشه وزن گیریش خوب بوده؟ رشد بچه ها توی خواب اتفاق میوفته شاید گرسنه ست که نمیخوابه.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
والا بما هم می گفتن تا 3ماه بعدخاب بچه درست میشه الان 16ماهشه وما همچنان منتظریم 3ماهش تموم شه.....

چرا مگه خوابش چطوره....دختر من ۱ یا ۲ میخوابه تا ۱۲ یا ۱ ظهر....ولی وسط روز نمیخوابه دیگه....نهایت یه چرت نیم ساعته

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

نبابا ،پسر منم اونجوریه دیگه،اصلا معنی خواب رونمدونه،حتی موقعی ک تازه بدنیا اومده بود،سر ظهری ی ی ساعتی مخابه تا شب س 2/3

نبابا ،پسر منم اونجوریه دیگه،اصلا معنی خواب رونمدونه،حتی موقعی ک تازه بدنیا اومده بود،سر ظهری ی ی سا ...

پس همدردیم. خیلی سخته پستونکم نمیگیره هی غر میزنه زندگیم مختل شده واللا

چرا مگه خوابش چطوره....دختر من ۱ یا ۲ میخوابه تا ۱۲ یا ۱ ظهر....ولی وسط روز نمیخوابه دیگه....نهایت ی ...

خوشبحالتون.پسر من سر ظهر ی 1/2س مخابه،تا شب س 2/3،خابش خیلی کمه، ب ی صدای کوچک هم از خواب بیدار میشه نباید بزارم حتی ی سبزی فروش از دم در خونمون رد شه

عزیزم مطمئنی خوب سیر میشه وزن گیریش خوب بوده؟ رشد بچه ها توی خواب اتفاق میوفته شاید گرسنه ست که نمیخ ...

سیر میشه کلا خوابش سبکه تا چشاشو میبنده با یه صدا بیدار میشه