fatemehhhaa مدیر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 1 عنوان هایمن | مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 29 پست سلام ، دکتر زنان برا ترمیم هایمن توی بیرجند ک انجام بده میشناسین 🥲🥲🥲کسایی انجام دادن و بیرجندن بگن دیروز | 19:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
be_ehsas عضویت: 1405/04/25 تعداد پست: 2228 شاید هر اتفاقی ممکنه من زیاد راجبش اطلاعی ندارم ولی خیلیا بدونه رابطه هم پاره میشه و خب خیلی بی انصافیه لخواد برچسب بدی بهش بخوره از کل هیکلم فقط خوبه حال وجدانم..!
ویانا___ عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 3379 من زیاد راجبش اطلاعی ندارم ولی خیلیا بدونه رابطه هم پاره میشه و خب خیلی بی انصافیه لخواد برچسب بدی ب ... پارگی بر اثر رابطه با پارگی بر اثر حادثه متفاوتهدکترها متوجه میشن این تفاوت هارو و لازم باشه تو گواهی قیدش میکنن که مشکلی برای کسی پیش نیاد
نهالخشک۶۸ عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 4755 ترمیم نمیشه فقط کاری میکنن جوری میبندن ک از گوشت کنار تو رابزه اول دوباره خون بیاد ک طرف اگر چوپان باشه فکر کنه خون بکارته ! ولی گواهی بکارت نمیدن هر جا بری میفهمن دکترای بیرجند انجام نمیدن چرا ب این چیزا ببخشید قبل از مستی فکر نمیکنین
be_ehsas عضویت: 1405/04/25 تعداد پست: 2228 پارگی بر اثر رابطه با پارگی بر اثر حادثه متفاوتهدکترها متوجه میشن واقعااااا؟؟؟ از کل هیکلم فقط خوبه حال وجدانم..!
manpari عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 1046 ترمیم نمیشه فقط کاری میکنن جوری میبندن ک از گوشت کنار تو رابزه اول دوباره خون بیاد ک طرف اگر چوپا ... عزیزم از کجا فهمیدی مست بوده؟ میشه یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرستید
ویانا___ عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 3379 واقعااااا؟؟؟ بله عزیزمحتی دکتری که خیلی ماهر باشه مخصوصاً اونایی که پزشک قانونی کار میکنن چون سالها تجربه دارن حتی تعداد دفعات تجاوز رو هم میتونن تشخیص بدن
نهالخشک۶۸ عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 4755 عزیزم از کجا فهمیدی مست بوده؟ از همونجایی ک شما فهمیدی نبوده
be_ehsas عضویت: 1405/04/25 تعداد پست: 2228 بله عزیزمحتی دکتری که خیلی ماهر باشه مخصوصاً اونایی که پزشک قانونی کار میکنن چون سالها تجربه دارن حت ... یعنی به کسی اتهام نمیزنن پس چرا اینقدر از نا عدالتیش میگن؟؟؟ از کل هیکلم فقط خوبه حال وجدانم..!
manpari عضویت: 1399/01/31 تعداد پست: 1046 از همونجایی ک شما فهمیدی نبوده من کجا گفتم نبوده یا بوده؟شما گفتی بوده منم سوال کردم از کجا فهمیدیماشاالله دست ب تهمت خوبی داریاول ب اسی بعد ب من میشه یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرستید
نهالخشک۶۸ عضویت: 1401/01/12 تعداد پست: 4755 من کجا گفتم نبوده یا بوده؟شما گفتی بوده منم سوال کردم از کجا فهمیدیماشاالله دست ب تهمت خوبی داریاول ... 😒😒😒
ویانا___ عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 3379 ترمیم نمیشه فقط کاری میکنن جوری میبندن ک از گوشت کنار تو رابزه اول دوباره خون بیاد ک طرف اگر چوپا ... 👌👌👌👌
ویانا___ عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 3379 یعنی به کسی اتهام نمیزنن پس چرا اینقدر از نا عدالتیش میگن؟؟؟ می بخشید متوجه منظورتون نشدم
be_ehsas عضویت: 1405/04/25 تعداد پست: 2228 می بخشید متوجه منظورتون نشدم یعنی اینکه میگن یسریا شوهراشون بهشون انگ چسبوندن که قبلا رابطه داشتن یا این خون ندیدن گفتن حتما قبلا رابطه داشتن و این اتهاما از کجا میاددد از کل هیکلم فقط خوبه حال وجدانم..!
ویانا___ عضویت: 1403/12/19 تعداد پست: 3379 یعنی اینکه میگن یسریا شوهراشون بهشون انگ چسبوندن که قبلا رابطه داشتن یا این خون ندیدن گفتن حتما قبل ... اون شوهره که ماما نیست یه تهمتی میزنه از روی نادانی و ناآگاهی دکتر برن همه چی معلوم میشهبعضیا بکارتشون کلاً بدون خونریزیه اون شوهری که فکر میکنه اگه خون نیاد زنش مشکل داشته خیلی جاهله