کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
مطمئنی درست میزنی؟ من اینجوری آهنگ گوش میدم اصلا فلش استفاده ایی ندارم
حتما شما از این کابلای سوزنی داری واسه من کابل شارژره
کاربری از تاریخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ به دوست عزیزم فروخته شد😁 خداحافظ لطفا فقط هموطنان ایرانی تو تاپیک هام شرکت کنن و یا ریپلای کنن ممنون🙏🏻❤️ ستمگران براستی گنهکاران بزرگی اند. اما ستمپذیران چه؟ ستمپذیری از دیدگاه اسلام همان اندازه گناه است که ستمگری.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آره من کابل سوزنی هستش ☺ توو راه یکی بخر چون واقعا بدون آهنگ نمیشه 🤔
دعا کن باشه ک بخرم😭
لطفا قسم نده مخصوصا واسه یه همچین موضوع بی ارزشی...
کابل شارژر رو یه سمتش بزن داخل یو اس بی ماشین و یه سمتش رو بزن داخل گوشی بعد از داخل گوشی اگر پرسیده بود گزینه فایلها رو انتخاب کن خود بخود باید آهنگات پلی بشه