2777
2789
عنوان

شغل من

93 بازدید | 14 پست

دوستان من مسئول فنی یه شرکت هستم به صورت دورکار ینی هر وقت بخوان از استان بیان برای بازدید من هم میرم در سال ۵ ۶ بار میرم ینی تا الان۳ بار رفتم در واقع فقط مدرکمو نیاز داشتن وکسی دیگ کارو انجام میده. قرارداد به صورت سالانه اس و برای یک سال یه جا ۴۰ م تومن بم دادن و تمام. حالا فقط منتظرم قرارداد تموم بشه تا دیگ تمدید نکنم و اگرم اصرار کردن طبق قانون کار بگیرم کار هم اگر خواستن بکنم. حالا چند روز پیش یکی از فامیل رو دیدم گفت سرکار نیافتادی گفتم اگر خدا بخواد ان شالله به زودی. همسرم میگه چرا گفتی تو ک اصلا کاری نمیکنی حقوقی نداری فقط اسما مسئول فنی هستی . میگ حسودن نباید میگفتی حالا فکر میکنن چه خبره چقد حقوق میگیری چشمون میزنن . اونایی ک رفتن سرکار هم نمیگن تا چششون نزنن و... راستش خودمم پشیمون شدم ک گفتم چون اون خانوم فامیل رفته به دختراش و بقیه گفته

چکار کنم یه چیزی بگین 😢😢😢😢😢همش میگم کاش برگردم ب اون روز و دهنمو میبستم😭

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به نظرم کلا از این به بعد یاد بگیر و با خودت تمرین کن کمتر چیزی و حرفی به دیگران و مخصوصا فامیل و اش ...

دقققا اینو شوهرم بم گفت گفت همیشه به من میگی حرفی نزن بعد خودت رفتی گفتی همه چیو

من خواستم ب کائنات انرژی مثبت و شدن بدم تا بشه

ولی بد شد حقیقتا😅

دقققا اینو شوهرم بم گفت گفت همیشه به من میگی حرفی نزن بعد خودت رفتی گفتی همه چیومن خواستم ب کائنات ا ...

اره بابای منم به مادرم همبشه میگه به منمبگی چیزی رو نگو بعد خودت رفتی گعتی اصلا داستان دارن تو خونه پدر و مادر من سر اینجور مساعل

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

این قانون طبیعته که اتفاق خوبی که منتظرش هستی رو نگو چون پیچ می افته به کارت من سالهاست تلاش میکنم دهنمو ببندم بعد ۳۶ سال کمی پیشرفت کردمicon

همسرم همیشه میگه

اگر جز تو داند که عزم توچیست

بران رای و دانش بباید گریست

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
اره بابای منم به مادرم همبشه میگه به منمبگی چیزی رو نگو بعد خودت رفتی گعتی اصلا داستان دارن تو خونه ...

😂😂😂 شده حکایت ما من اصلا هیچی نمیگم این اولین بار بود واقعا . اول صبح بود دیدمش داشتم برای کارای استخدام میرفتم گفتم یه انرژی مثبتم داده باشم وگرنه همون لحظه پشیمون شدم🫠 اخخخخخ خدایاااااا

این قانون طبیعته که اتفاق خوبی که منتظرش هستی رو نگو چون پیچ می افته به کارت من سالهاست تلاش میکنم د ...

ولی عجب بیتی این حکایت منه 🫠 بعد ۹سال از فارغ التحصیلی داشت یه گشایشی میشد