2777
2789
عنوان

حقوق معلم

179 بازدید | 28 پست

یکی از نزدیکانم آقا معلم هست، با 10 سال سابقه، 26 میلیون می گیره واقعا حقوق معلم ها کمه، باز ارگان های دیگه اگه حقوقشون در این حد باشه، یک کارانه یا بن دارند معلم ها واقعا کم می گیرند.... حداقل کاش به معلم های مرد کمک می کردند باز خانم ها چع مجرد چه متاهلی که همسرشون سرکار میره باز بد نیست به نسبت ساعت کار....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زن و مرد نداره

حقوق معلما کمه

در ضمن همه خانما ام متاهل نیستن ک حقوق همسرشون،حقوق کم خودشونو جبران کنه انقد مرد مرد نکنید

لطفا پسرها آفلاین بشن تا به خانمهای بیشتری اینترنت برسه❤️🗿هرجا حس شیشمی دیدید تگم کنید پلیز🗣😂😂😂🙏🏻پارسال این موقع من چهار پنج سال جوون تر بودم

عیب نداره ۳ماه تعطیلن با حقوق۲ظهرم خونه ان عیدا تعطیلن بارون میاد تعطیلن برف میاد تعطیلن آلودگی هوا تعطیلن جنگگ تعطیلن دیگه همینه دیگه بقیه مشاغل تو سرما و گرما سرکارن

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

عیب نداره ۳ماه تعطیلن با حقوق۲ظهرم خونه ان عیدا تعطیلن بارون میاد تعطیلن برف میاد تعطیلن آلودگی هوا ...

بنظرم دلیل منطقی نیست، این بنده خدا میگه کاش پول مزایا بیشتر میدادن ولی سرکار بودیم، با مدرک فوق لیسانس داره ، و رتبه ی خوب تربیت معلم قبول شده.

زن و مرد ندارهحقوق معلما کمهدر ضمن همه خانما ام متاهل نیستن ک حقوق همسرشون،حقوق کم خودشونو جبران کنه ...

اره، ولی خب باز یک آقای معلم متاهل خرج کل خانواده باهاش هست. به نسبت یک خانم متاهل یا خانم مجرد... درسته حق عائلمندی میدن ولی زیاد نیست...

زن و مرد ندارهحقوق معلما کمهدر ضمن همه خانما ام متاهل نیستن ک حقوق همسرشون،حقوق کم خودشونو جبران کنه ...

اره، ولی خب باز یک آقای معلم متاهل خرج کل خانواده باهاش هست. به نسبت یک خانم متاهل یا خانم مجرد... درسته حق عائلمندی میدن ولی زیاد نیست...

عیب نداره ۳ماه تعطیلن با حقوق۲ظهرم خونه ان عیدا تعطیلن بارون میاد تعطیلن برف میاد تعطیلن آلودگی هوا ...

به قول دوستمون تو جنگ هم کامل مجازی بودن والا همسر من که اداره کار سه تومان کمتر هم میگیره

اره، ولی خب باز یک آقای معلم متاهل خرج کل خانواده باهاش هست. به نسبت یک خانم متاهل یا خانم مجرد... د ...

بهرحال برای هر دو جنس کمه درسته

لطفا پسرها آفلاین بشن تا به خانمهای بیشتری اینترنت برسه❤️🗿هرجا حس شیشمی دیدید تگم کنید پلیز🗣😂😂😂🙏🏻پارسال این موقع من چهار پنج سال جوون تر بودم

اداره کار با ۱۰ سال سابقه میده ۲۳تومن یکی معلم که پنج شنبه تعطیل سیزده روز نو روز تعطیل سه ماه تعطیل ...

بابا این بنده خدا با رتبه ی عالی(چقدر برا کنکور زحمت کشیده) رفتع معلمی، و درس خونده، عذر می خوام این که نباید با یک شخص که تو درس تلاش نکرده یا دانشگاه پولی درس خونده مقایسه کرد... من خودم رتبه ی کنکورش دیدم.فقط بخاطر علاقه رفت تا چند سال پیش هم حقوق خوب بود ولی الان واقعا کم هست.