2777
2789
عنوان

حقوق معلم

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 30 پست
بنظرم دلیل منطقی نیست، این بنده خدا میگه کاش پول مزایا بیشتر میدادن ولی سرکار بودیم، با مدرک فوق لی ...

خب دیگه میتونه کار دوم پیدا کنه

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

به قول دوستمون تو جنگ هم کامل مجازی بودن والا همسر من که اداره کار سه تومان کمتر هم میگیره

والا ما تو جنگم سرکار بودیم

خیلی حریر بیتحمل هستم؛ با شما پوستکلفتها و گستاخها دووم نمیارم، پژمرده میشم، میمیرم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا این بنده خدا با رتبه ی عالی(چقدر برا کنکور زحمت کشیده) رفتع معلمی، و درس خونده، عذر می خوام این ...

همسر منم رتبه سه رقمی بهترین دانشگاه دولتی زمان خودش درس خونده بدون سهمیه

شانسش امتحان داده اداره کار نفر اول قبول شد

حالا حقوقشرکمتر آقای معلمه که سه ماه میر تعطیلات جدا از تعطیلات جنگ بارون برف

خب دیگه میتونه کار دوم پیدا کنه

بله اکثر معلم ها شغل دوم دارند یا همسر معلم دارند... ولی قبول کنین معلمی که بره سراغ شغل دوم دیگه ذهن و آرامش و آمادگی تدریس نداره، یا شغل هایی مثل اسنپ، ابهت معلم جلوی شاگردی که اتفاقی سوار ماشینش کم می کنه، معلم هست که وکیل و پزشک و نظامی و... می سازه.

بله اکثر معلم ها شغل دوم دارند یا همسر معلم دارند... ولی قبول کنین معلمی که بره سراغ شغل دوم دیگه ذه ...

والا این بنده خدارو نمیدونم ولی معلمای الان معلم نیستن یه گوشی دستشون گرفتن از کلاس تولید محتوا میکنن فالور میگیرن

همسر منم رتبه سه رقمی بهترین دانشگاه دولتی زمان خودش درس خونده بدون سهمیهشانسش امتحان داده اداره کار ...

باز همسر شما خودشون آزمون دادن و می تونستن یک اداره ی بهتر شرکت کنند ولی این آقا با رتبه ی خوب فقط ب عشق معلمی میره تربیت معلم تا همین دو سال پیش هم راضی بود چون آدم طماعی نیست ولی الان واقعا پول کمی هست، البته که برای همسر شما هم همین طور هست نمی تونن بیان بیرون و دوباره آزمون بدن؟ ...این بنده خدا چون علوم تربیتی تو تربیت معلم خونده، جای خاصي رشته اشو نمی خوان و گرنه حتما بانک قبول میشد اگه حسابداری یا کامپیوتر می خوند.

والا این بنده خدارو نمیدونم ولی معلمای الان معلم نیستن یه گوشی دستشون گرفتن از کلاس تولید محتوا میکن ...

نه عزیزم همه رو به یک چشم نگاه نکنید، قبول دارم که سه سال پیش از طریق ماده 28، خیلی ها قبول شدن یا طرح امین حوزه که بعضی ها واقعاا نه سواد نه پرستیژ ونه علاقه دارند.... ولی این آقا و امثال شون واقعا با رتبه ی عالی و علاقه وارد این شغل شدند.

باز همسر شما خودشون آزمون دادن و می تونستن یک اداره ی بهتر شرکت کنند ولی این آقا با رتبه ی خوب فقط ب ...

مثل اینکه شما اطلاعات پایین وقتی به صورت رسمی تو یک اداره قبول میشه از شما تعهد گرفته میشه که تو اداره دولتی دیگری نمیتونی برید حتی اگه استعفا بدید و چند سال از استعفای شما بگذره اداره کار هم مثل همه اداره های دولتی اولا خوب حقوق میدادن ولی چند سال که نمیدن

مثل اینکه شما اطلاعات پایین وقتی به صورت رسمی تو یک اداره قبول میشه از شما تعهد گرفته میشه که تو ادا ...

اهان فکر کردم پیمانی هستند.... البته همسر شما چون بحث علاقه نبوده با دانش بالایی که داشتند می تونستند برای اداره بهتر یا بانک آزمون بدن(هرچند دلیل دفاع از قانون اداره ی کار نیست) ، ولی معلمی یک فاکتور مهم داخلش علاقه هست چون با آینده بچه ها که آینده ساز مملکت هستند سرکار داری، معلم اصلا نباید دغدغه ی معیشت داشته باشه یک سرچ حقوق معلم های دنیا رو کنین متوجه میشید، بهترین ها تو اون کشورها معلم میشن و بهترین حقوق و ساعت کار پایین دارند.