2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین بچگی و نو جوانی یه چیزه بزرگسالی یه چیز دیگهبچه و نوجوان با آسیب ها آشنا نیست شاید مسخره شدن یا ...

اخه ریشه در کودکیم داره تو فکر کن من هزار بار مسخره شدم.. درست وقتی نوجوان بودم تو اسیب پذیر ترین حالت ممکن

دیگه ثبت شده تو ذهنم

اونقدر باید رو خودم کار کنم.. که بفهمم مسخره شدن ترسناک نیست کسی با مسخره شدن نمرده

تا وقتی میرم تو اجتماع اضطراب نگیرم

اخه ریشه در کودکیم داره تو فکر کن من هزار بار مسخره شدم.. درست وقتی نوجوان بودم تو اسیب پذیر ترین حا ...

اره دیگه باید کار کنی روی خودت
کار سختی هم نیست شما زمانی مسخره شدی که کودک نا آگاه و بی دفاع بودی پس همشو بریز دور
ببین الان چی هستی یه خانم ۲۵ ساله آگاه هستی که دیگران چه نیتی دارن و اگر حرفی بزنن چقدر میتونه مهم باشه
اگه بری تراپی خیلی بهت کمک میکنه اما اگر از چت جی پی تی هم کمک بگیری و راهکار بخوای خیلی خوب کمک میکنه به شرطی که بپذیری مثلا وقتی میگه مشکل از اونا بوده نه تو اینو بپذیر در خودت نهادینه کن و بدون که قطعا همینطور بوده
برای حس اضطراب سنگین هم میتونی بری دکتر اعصاب روان یکی دوتا قرص میده خیلی اوکی میشی
من این مشکلاتی که میگی در یک جنبه دیگه ولی خیلی سنگین داشتم و الان خوب شدم رها آروم و بی توجه به نظرهای بی خاصیت و مغرضانه دیگران

اره دیگه باید کار کنی روی خودتکار سختی هم نیست شما زمانی مسخره شدی که کودک نا آگاه و بی دفاع بودی پس ...

من رفتم تراپیست کلی روم کار کرد تا فهمیدم من ناقص نیستم مشکل ازوناست یه پروسه طولانی بود.

بعد احساس شرم و نقصم رفت ولی استرس تو بدنم ذخیره شده سالها..

بدن هم خودش حافظه داره دیگه اضطراب ازون دوران ذخیره شده تو بدنم.. وقتی میرم تو جامعه بیینم کسی داره به نیت تمسخر نگاه میکنه بدنم حالت بقا میگیره

بازم باید برم تراپیست

تا الان حداقل نشخوار فکری دیگه ندارم..

مرسی از راهنمایی هات خیلی کمکم کرد

من رفتم تراپیست کلی روم کار کرد تا فهمیدم من ناقص نیستم مشکل ازوناست یه پروسه طولانی بود. بعد احساس ...

اینکه خیلی عالیه من برعکس تو بودم رفتم روانپزشک دارو داد استرسم برطرف شد ولی نشخوار فکری داشتم و بعد رفتم تراپی
دو سه ماه دارو خوردم کلا راحت شدم هر چند وقت اگه استرسم بر میگشت باز میرفتم پیش دکتر یک ماه دارو بهم میداد و خودمم روی خودم کار میکردم که الان بدون دارو کاملا با دنیا در صلحم

اینکه خیلی عالیه من برعکس تو بودم رفتم روانپزشک دارو داد استرسم برطرف شد ولی نشخوار فکری داشتم و بعد ...

خیلی خوبه عزیزم اخه من خیلی دارو امتحان کردم اولش خیلی بدتر شد اضطرابم ادامه ندادم

خیلیا گفتن اینا عوارض دارن منم نخوردم دیگه..

ولی چون تحملش سخت شده میخوام دارو بگیرم چه دارویی میخوری

خیلی خوبه عزیزم اخه من خیلی دارو امتحان کردم اولش خیلی بدتر شد اضطرابم ادامه ندادم خیلیا گفتن اینا ع ...

در مورد عوارض که مردم فکر میکنن فقط داروی اعصاب عوارض داره همه داروها عوارض داره ولی راستشو بخوای من عوارض دايمی خاصی ندیدم
منم اول که دارو رو شروع کردم دکترم بهم گفت ممکنه حالت بد بشه اگر قابل تحمل بود ادامه بده وگرنه بهم خبر بده دارو رو عوض کنم. هر قرصی رو برای سه چهار روز یک چهارم با کمترین دوز بعد یک هفته نصف و بعد کامل میخوردم و ماه بعد دوز دارو رو افزایش میداد
دکتر خیلی خوبی بود که پرونده تشکیل میداد کاملا میدونست چی مصرف کردم و داروی متناسب میداد نه مثل دکترای دیگه
الان که دارو نمی خوردم ولی برای هراس اجتماعی و اضطراب بهم ستالوپرام و هالوپریدول یا تری فلوئوپرازین میداد با دوزهای متفاوت بعد از مدتی که یه بار رفتم پیشش و دوباره بهم سیتالو پرام داد نتونستم ادامه بدم و بهش حساسیت پیدا کرده بودم دارو رو عوض کرد

در مورد عوارض که مردم فکر میکنن فقط داروی اعصاب عوارض داره همه داروها عوارض داره ولی راستشو بخوای من ...

الان دیگه اضطراب درمان شده کامل؟

من که دیگه حتی نونوایی نمیرم فوبیام داره بزرگ تر میشه