2777
2789
عنوان

کوتاه کردن مو؟

4541 بازدید | 34 پست

موهام تقریبا بلند.میخوام کوتاه کنم نمیدونم پشیمون میشم یا نه.؟همسرم میگه نمیخواد موهاتو کوتاه کنی بعدا پشیمون میشی...یکماهه زایمان کردم...میخوام راحت باشم ..چ مدل مو کوتاه بزنم..چه مدلی پیشنهاد میکنید..

💚یا امام زمان من به شما رو اوردم خودت از همه چی اگاهی. خدایا تمام مستاجرا رو صاحب خونه کن،بازم رسید فصل جابه جایی و بلاتکلیفی مستاجرا خدایا خودت فقط 💚

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

کوتاه نکن😱😱😱😱

چراا

💚یا امام زمان من به شما رو اوردم خودت از همه چی اگاهی. خدایا تمام مستاجرا رو صاحب خونه کن،بازم رسید فصل جابه جایی و بلاتکلیفی مستاجرا خدایا خودت فقط 💚

مال من تا نزدیک کمرم بود رفتم کلا یکدست کوتاه کردم روی شونه امه خیلی شیک شده خسته شده بودم از یه مدل تکراری دلم موی کوتاه میخواست مخواستم  یه تیپ تابستونی بزنم خیلی خوب شده الان😀😀😀

نکن

من مو داشتم تا ب اسن بلوند ناز کرده بودم

جو گرفت رفتم کوتاه کردم

هنوز داغ دلم تازه است...

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁
پشیمون میشی  کوتاه نکن  من حتی دلم نمیا نوکش بزنم واس موخوره ک داره  دارم با روغن ...

با دستگاه موخوره گیر کوتاه کن که فقط موخوره هات بره

کالری شماری😍وزن اولیه۸۶،،هدف اول۸۰هدف دوم۷۵ ،،هدف نهایی۵۵

انقدی کوتاه کن که به کش بیاد.

منم بعدزایمانم زدم من موهام تا کمرم بود خیلیییی ریزش داشت بعد زایمان مشت مشت میریخت منم پریروز زدم الان یکم زیر شونمه راضیم من چون جمع میکردم رو سرم گردنم درد میگرفت

تظاهر میکنم به زندگی کردن
مال من تا نزدیک کمرم بود رفتم کلا یکدست کوتاه کردم روی شونه امه خیلی شیک شده خسته شده بودم از یه مدل ...

اره گلم منم زده شدم از موهام از ی طرف میگم نکنه پشیمون بشم برا عروسی رفتن مشکل بشه

پشیمون میشی مهمانی و عروسی میخوای بری نمیدونی چ کارش کنی

منم ازین میترسم😣