2777
2789
عنوان

چهره داغون❓

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 20 پست
میفهمم چی میگی اینم که من گفتم اصلا صداش به چهرهش نمیخورد من شک شده بودم دیدم عکسشو ولی در لحظه تموم ...

من نمیخام کات کنم ،چون ازش خوشم اومده ولی این اصلا هوففف میخام باز بشینم عر بزنمم ،

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

ببین من چهره خیلیییی خوبی ندارم چهره داغونیم ندارم ،معمولیم خب ولی این خدای من حالم خیلی بده خیلی

منم چهره بدی ندارم ولی اصلا به خودم نمیرسم

کلا با حموم میونم خوب نبوده هیچوقت مخصوصا الان

یه وعده در روز اونم زوری میخورم

جایی نمیرم

با کسی حرف نمیزنم

به خودم نمیرسم

آخرین سری ای که لباسارو انداختم لباسشویی جدی یادم نی دقیقا کی بودش فک کنم اولای عید بود مطمئن نیستم الان یه هفتس فقط همین لباسا تنمه

شب و روزا همشون تکراری شدن برام فرق امروز و فردارو خیلی نمیتونم تشخیص بدم

زودتر از 6 و 7 نمیخوابم از اون ور تا 12 و یک بعد از ظهر خوابم

البته خوابمو تونستم چن روزه درست کنم 1 میخوابم 8 و 9 بیدار میشم

اجتماعی هم نیستم خیلی

چرا حالت بده گلم

اگه داری میخونی بفرما چای ☕️

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منم چهره بدی ندارم ولی اصلا به خودم نمیرسمکلا با حموم میونم خوب نبوده هیچوقت مخصوصا الانیه وعده در ر ...

خب چرا ،چرا به خودت نمیای ،چون از پسره خیلی خوشم اومد همه چیش،یعنی اگه اون بهم میگفت من ی اسغال دو هزاریم و حالس ازم بهم میخوره بخدا کمتر ناراحت میشدم،دلم گرفته ،نمیدونم چیکار کنم

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

خب چرا ،چرا به خودت نمیای ،چون از پسره خیلی خوشم اومد همه چیش،یعنی اگه اون بهم میگفت من ی اسغال دو ه ...

عادت کردم یجورایی مدلم شده دیگه

بالاخره چهرش هم جز همه چیشه دیگه خوشت نیومده سلیقت نیس قسمتت نبوده فدا سرت

اگه داری میخونی بفرما چای ☕️

چهره اصلا مهم نیست طرز برخورد طرف مهم تره . طرف شاید خیلی زشت باشه ولی انقد خوب حرف بزنه و معدب باشه ...

تمومش کردم ،ببین چهرش اصلا قابل تحمل هم نبود ،بخدا درست نیست اینجور بگم ولی اصلااااا نمیشد

تمومش کردم ،ببین چهرش اصلا قابل تحمل هم نبود ،بخدا درست نیست اینجور بگم ولی اصلااااا نمیشد

اره اینم قبول دارم که چهره نباید خیلی داغون باشه باید قابل تحمل باشه ولی من نظرم اینکه هرچی زشتر باوفا تر🤣💔