2777
2789
عنوان

چهره داغون❓

126 بازدید | 18 پست

تاحالا شده از چهره کسی خوشتون نیاد ولی باهاش بمونید یا چمیدونم کسیو اینجور دیدید

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

اگه چهره بعدا برات عادی بشه میتونی

ولی اگه نه که واقعا سخته

🌟جدید نیستم🫶🏻از کامنتم خوشت نیومد ردشو،وگرنه یه کاری میکنم با خودت بگی کاش رد میشدم،ازت خوشم نیاد جوابتو نمیدم،اگه ندادم بدون دایورتی⬅️🥚😙آقایون درخواست دوستی ندین،همون لحظه رد میشه🚫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببینید از یکی خوشم اومده ،رقتار صحبت صدا همه چی ،چهرشو دیدم نشستم گریه کردم ،حالم خیلی بده،حتی از حد نرمال هم پایین تر در این حد

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

اره

ولی دیگ نتونستم تحمل کنم قطع رابطه کردم

تو دوست دارم خدا به منی سعید🧡💍 میشه دعاکنید به حاجت چندین سالم برسم❓🥲 اگه دعاکردین ان شاء الله هرچی ازخدامیخواین روبهتون بده💫آمین:)ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت برندارم:} یاعلی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همی🙃چه داندآنکه ندارد خبر ز عالم عشق ؛ که با خیال تو بودن چه عالمی دارد حسین🫀

ی پسریو دوست داشتم هیچی نداشت ولی دوسش داشتم عاشقش بودم نه قیافه نه هیکلی هیچی حتی پولم نداشت

بازم عاشقش بودم

با یکی مجازی آشنا شدم پسره آلمان رفت و آمد داشت پولدار و قد بلند و خوش صدا عکسشو دیدم یعنی در لحظه بلاکش کردم 😂

خلاصه اگر کسیو دوست داشته باشی با این چیزا میسازی ولی اگر دوست نداشته باشی اصلااا نمیشه کنار اومد

فرزند ایران و جان فدای وطن؛

مگه مجبوریچهره هییییییچ وقت عادی نمیشه

چون ببین صداش جذاب بود رفتار حرفا حتی خاطرات چمیدونم همه چی ولی چهرش اصلا بهش نمیخورد اصلاااا

ی پسریو دوست داشتم هیچی نداشت ولی دوسش داشتم عاشقش بودم نه قیافه نه هیکلی هیچی حتی پولم نداشتبازم عا ...

نه این همه چی همه چیش خوبه ولی چهرش اصلا اصلااااا ،نمیدونم چیکار کنم چهرش اینقدر بد ،که حس میکنم داره تستم میکنه

نه این همه چی همه چیش خوبه ولی چهرش اصلا اصلااااا ،نمیدونم چیکار کنم چهرش اینقدر بد ،که حس میکنم دار ...

میفهمم چی میگی

اینم که من گفتم اصلا صداش به چهرهش نمیخورد

من شک شده بودم دیدم عکسشو

ولی در لحظه تموم نکردم که بیشعور بازی دارم😂😂

فرزند ایران و جان فدای وطن؛

من خودم معمولا اونیم که باهاش حال نمیکنن😂

ببین من چهره خیلیییی خوبی ندارم چهره داغونیم ندارم ،معمولیم خب ولی این خدای من حالم خیلی بده خیلی