2777
2789
عنوان

روزتولد

128 بازدید | 15 پست

سلام دوستان امروز روز تولدمه ۱۴ساله که ازدواج کردم ولی همسرم یک بار هم بهم کیک تولد نگرفته ولی امسال دختر بزرگم هی بهش یادآوری کرده خودش اصرار داشت که یه کیک بخره وتولد دختر کوچیکم که توی محرم افتاده بود ونگرفتیم ورو دوتایی برامون بگیره ولی امروز کلا باز یادش نبود دخترم بهم تبریک گفت یادش افتاد وتبریک گفت حالا ازم هی میپرسید امروز کیک بگیرم فردا کیک بگیرم منم گفتم نیاز نیست حالا هرموقع خودت میدونی بگیر دیگه ولی امروز تولدمه دیگه میخواست بره سرکار قبلش رفته کیک رو گرفت یه کیک دوکیلویی منم گفتم وای چقدر بزرگه حالا یه کوچیکش رو میگرفتی مگه چند نفریم بعد بازش کرد دیدم آنا السا هست راستش خیلی تو ذوقم خورد وناراحت شدم گفتم تولد دخترته دیگه تولد من نیست اونم طلبکار شد که نمیگیرم یه چیزی میگین میگیرم هم یه چیزی وناراحت شد آخه من میخواستم به خودم برسم ویه عکس یادگاری از کیکی که شوهرم برای اولین بار برام گرفته بگیرم به نظرتون نباید ناراحت میشدم دیگه دل ودماغ ندارم کاش همون یادش میرفت دلم خیلی گرفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بودم ناراحت میشدم...

ولی ببین این آدم بلد نیست

نمیتونی یادش بدی

خودت برا خودت یه هدیه بخر با پولش

بعضیا همونم نمیدن....

کلا باید تو ذات مرد باشه وگرنه مرد تغییر ناپذیره....

من بابام با هررررر مناسبتی گل میخرید. مامانم هممممیشه ناراحت که چرا پول بیخود دادی. کادو میخریدی

من عاشق گلم

زبونم مو درآورد انقد گفتم گل بخر

سر بچه دوم دعوا کردم گفتم گل بخر موقع زایمانم اومدی

آخر بدون گل اومد بعد بابام یه دسته گل بززززرگ خریده بود

منم بعد به دنیا اومدن دختر کوچیکم فقط کادو دادم توبه جای من بودی ناراحت نمیشدی این جوری کیک گرفته

چرا والا ناراحتی داره

ولی مردا عقلشون ب این چیزا قد نمیده ک

بم فرو ریخت و من زلزله را فهمیدم،زیر آوار ک خم شد کمرم بعداز تو💔

به خدا چندین بار گفتم که دوست دارم این کارها رو برام بکنی من خون آدم احساساتی وخوش ذوقی بودم ولی کم ...

نه گفتن کافی نیست همون سالای اول باید بهش میفهموندی چقدرررر واست مهمه نه فقط با یه غر زدن

خودت میرفتی میگرفتی

من بودم ناراحت میشدم...ولی ببین این آدم بلد نیست نمیتونی یادش بدیخودت برا خودت یه هدیه بخر با پولشبع ...

اره واقعا بلد نیست اصلا بلد نیست یه کاری کنه بهمون خوش بگذره تا خودم نگم مارو ببر بیرون اصلا نمیبره بارها وبارها گفتم دوست دارم برای تولد سالگرد ازدواج این کارها رو بکنی ولی یادش نمیمونه منم گل خیلی دوست دارم توی این همه سال فقط دوبار گرفته واسم اونم برای آشتی کنون