2777
2789
عنوان

شوهرم زدتم

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 34 پست
اشتباه کردی تو این وضعی که داره تحقیرش کردی،اونم اشتباه کرد زدتت،هیچوقت درددلایی که پیشت کرده وسط دع ...

خیلی پرم

هیچکس و ندارم

پدر و مادرمم مقابلم وایسادن از ی طرف فشار میارن بهم ، خواهرم قهر کرده باهام ، ۴ ماهه خواهرزاده هامو ندیدم

بعضی وقتا همینطوری یهویی خیلی عصبی میشم

مراقب باشین احساس هاتون تحت تاثیر رفتار کارها اشتباه بعدش قرار نگیره ،بگین دست تون بلند کردین تعهد باید بدین کوتاه نیاین همون اولش یکم این موضوع جدی بگیرین بعدش بگذرین اشکال نداره

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چذا تحقیر میکنی؟ نباید میزد ولی تو هم اینذاخلاق تحقیر کردن همسرتو بردار اونم حق نداره در هر صورتی بز ...

نمیخواستم تحقیر کنم ،حس کردم شاید اگع این ایراد و به روش بیارم کنار بزاره

نمیدونم اما اختلاف بین جنس ها هست. باید اختلاف هارو درک کرد. مردها از عر و نق و شکایت خوششون نیماد. شما موقعین شناس نیستی. باانصافم نیستی وگرنه تو این اوصاعی که خودت میدونی چرا انقد بی سیاست رفتار کردی! که اخرش بشه چک تو صورتت؟ ایشون که اصلا حق نداشته ولی خب

بعدشم دقیقا لایق هم هستین وگرنه بهیچ وجه باهم ازدواج نمیکردین! یه چیزایی تو زندگی و شخصیت هردو هست که بهم جذب شدین! درست نیست تو سختیا، انقد زود خوبیارو فراموش کرد

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
انفاقا تواینجور موقعیت ها بدتر منو نزدیک خودش نگه میداره

اون حالش بده شايد به حمايت شما احتياج داره كه اين كار رو مي كنه

كل كل نكنيد باهاش

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم یکی بره رو مخم هی نق بزنه عصبی میشم. تو هم بهتره تو این شرایط کنارش باشی بهش دلداری بدی ، کمکش کنی ،شرایطشو درک کنی .. تا این روزا هم بگذرن. نه ک بدتر سرش آوار شی .

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

منم یکی بره رو مخم هی نق بزنه عصبی میشم. تو هم بهتره تو این شرایط کنارش باشی بهش دلداری بدی ، کمکش ک ...

درسته ،ولی خودم از لحاظ روانی خیلی تحت فشارم

همه مقابلمم یکی نیست بشینه کمکم کنه

نمیدونم اما اختلاف بین جنس ها هست. باید اختلاف هارو درک کرد. مردها از عر و نق و شکایت خوششون نیماد. ...

خیلی تنهام هیچکی و ندارم ارومم کنم

مادرم همش پرم میکنه

خواهرم باهام قهره

خواهرزاده هامو چند ماهه ندیدم

دلم شکسته

خیلی تنهام هیچکی و ندارم ارومم کنم مادرم همش پرم میکنه خواهرم باهام قهره خواهرزاده هامو چند ماهه ندی ...

اول اینکه من خودم ادمیم که تنهایی رو دوست دارم. خانواده شلوغی دارم اما به کسی چیزی نمیگم. مادرشوهرم همیشه از اول تا الان که ۱۵ ساله همیشه با افسوس بمن میگه هیشکی از زندگیت سر در نمیاره!

پس درس اولت: کشتی شما وقتی غرق میشه که خودتون سوراخش کنین! یعنی سکوت کن. وقتی جیزی از زندگیت به مادرت نگی، اونم پرت نمیکنه.

دوم: با خودت که رودرواسی نداری! ببین چند چندی با خودت! پول یا عشق؟ همسرت یا خانوادت؟ و... صدسالم بگذره هیچکس جای مادرا رو برا بچه ها نمیگیره اما چیزی که بین زن و مرد هست رو هیچ مادری به بچش نمیتونه بده!

سوم: وقتی معاشرت هست، حرفم هست، حاشیه هم هست و... نمیشه که تارک دنیا شد اما میشه روابط رو مدیریت کنی. به کی چی بگی و چقد. اما وقتی خونه جدا شد، خانواده هم جدا میشه. پدرو مادر و خواهر همونن اما درجشون پایینتر میشه دربرابر همسر و بچه. درباره خانواده همسرم همینه.

اخر اینکه: شما اولویت خودتی اول از همه! همسرتم همین. و بعد انتظارات متقابل در زندگی مشترک ولی اینکه اویزون همسر بشی که فلان و فلان بشه بخاطرت، یه کم شاید خوب نباشه

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!