2777
2789
عنوان

شوهرم زدتم

428 بازدید | 34 پست

نمیدونم چرا خیلی دلم پر بود و عصبی بودم

دعوامون شد منم شروع کردم به گله و شکایت تا اینکه به تحقیر رسید

اونم برای اولین بار زد تو گوشم

این روزا شدیدا تحت فشار روانی خانواده و شغلشه ، پدر و مادرش باهم مشکل دارن

از لحاظ کاری هم خیلی تو فشاره خیلی

سریع پشیمون شد و اومد التماس معذرت خواهی کرد

من انقدر گریه کردم که گفت تو خیلی خوبی من نمیتونم تو رو خوشبخت کنم

اونم پابه پای من هق هق کرد تا چند ساعت

دلم خیلی گرفته

هیچوقت اندازه لیاقتم باهام رفتار نشد

خوشبحال دخترایی که ارزششون و میدونن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چذا تحقیر میکنی؟ نباید میزد ولی تو هم اینذاخلاق تحقیر کردن همسرتو بردار اونم حق نداره در هر صورتی بزنه بازم کارش اشتباه بود تو هم اشتباه کردی

میینمت اونور دریا........ پسرا نه تایپکم بیان نه درخواست بدن در غیر اینصورت حرومزادن! عشق هیچجاعه(جانکی جاعه)

اشتباه کردی تو این وضعی که داره تحقیرش کردی،اونم اشتباه کرد زدتت،هیچوقت درددلایی که پیشت کرده وسط دعوا نزن تو سرش،به تو نگه به کی بگه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

دفاع نمیکنما ولی خودم چندبار تو اوج فروپاشی روانی شوهرمو زدم

دست بزنم ندارم ارومم

ولی گاهی واقعا کنترل از دست خارج میشه

این مدل زدن با اون که طرفومیگیره به مشت ولگد ..هیلی تفاوت داره

از نظرم ببخش گلم

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

دفاع نمیکنما ولی خودم چندبار تو اوج فروپاشی روانی شوهرمو زدم دست بزنم ندارم ارومم ولی گاهی واقعا کن ...

خواهش میکنم نه شاید حرفت ارومم کرد

خیلی دلم پره

دور و برم پر از دخترایی که همه چی براشون صده

حالا من ...

من ازون دختراییم که ارزش خودمو میدونم و رابطم با شوهرم خوبه

اما باور کن اگر بخوام شوهرمو تحقیر کنم و بی احترامی کنم بهش مطمئنم اونم دست بزن داره !!

آدمیزاده یهو عصبی میشه یه حرکتی میکنه که نباید !

باید تو دعوا حرمت همدیگه رو نگهداشت

تحقیر و توهین آفت رابطس

ولی همین که بعدش عذر خواهی کرده نشونه خوبیه

برون ز خویش کجا میروی؟ جهان خالیست

این وسط هر دوتون مقصر هستید اما قبل از هر چیزی به شدت اشتباه کرده دست روی همسرش بلند کرده.

حالا در ادامه، شما که میدونی از همه طرف تحت فشاره چرا دعوا راه انداختی؟ دلت پر بود و عصبی بودی میدونم، اما آدم باید فکر کنه ببینه موقعیتش چطوریه و اوضاع مناسبه یا نه. بعد بدتر از اون، چرا تحقیر کردی؟ توی دعوا هیچ وقت، مطلقا هیچ وقت کسی رو تحقیر نکنید چون شخصیت و هویت طرف رو میبرید زیر سوال.

به نی نی یار قول دادم بحث تعلیق دار نکنم~ ✿کویر خود ماندن و روئیدن از هیچ هنر هست🌱~امشب همه در حال خضوعند و خشوع؛ تازه غمشان میشود از صبح، شروع؛ هر کس به دعایی شده مشغول، ولی؛ زینب شده ذکرش "مکن ای صبح طلوع"🥲~اگه بعد بحث و دعوایی توی تاپیکهاتون شرکت کردم به این علت نیست که پشیمون شدم یا یک همچین چیزی فقط کاربری های رندوم یادم نمیمونه~یک عاشق پاییز و زمستون☃༄~تف به قوم پدری، لعنت به قوم مادری~راجع به اعتقاداتم با هیچ کسی شوخی ندارم. توهین کنی، متقابلا بهت توهین میکنم~ازدواج سنتی به معرف محدود نمیشه. معرفی شدن توسط واسطه فقط یک مدلشه. آقا پسر که مذهبیه، دختر خانم رو میبینه که اونم مذهبیه، خوشش میاد میره به خانواده میگه، خانواده هم تحقیقات میکنند و اقدام میکنند برای رسمی کردن.~دل تو امروزیه قصه دوست داشتنو باور نداره!/دل من قدیمیه عاشق عشقیه که آخر نداره

خواهش میکنم نه شاید حرفت ارومم کرد خیلی دلم پره دور و برم پر از دخترایی که همه چی براشون صده حالا من ...

اوناهم صد نیست

شما فقط از زندگیشون بیخبری همین

یکم ناز کن ولی دلخوری رو کش نده

این روزا هرکسی یه جور تحت فساره واقعا

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

هیچوقت تو موضوع کتک کاری حق با آقایون نیست ولی حس میکنم زیادی رفتی رو اعصابش بنده خدا از صدجا تحت فشاره شما هم متوقع هستی وسط اینهمه بدبختی عوض اینکه همراهش باشی دنبال اینی اندازه ی لیاقتت باهات رفتار شه حالا چند روز باهاش همدلی کنی دعوانکنی چیزی ازت کم نمیشه(هیچ کدوم از این حرفا اشتباه همسرتو توجیح نمیکنه فقط دوستانه اشتباهات شمارو گفتم)