2777
2789
عنوان

نی نی سایتی ها

78 بازدید | 8 پست

دلمون خوش بود یه جایی هست به اسم نی نی سایت

که فضا خانومانه ست و همه ام تو رده سنی خاصی هستیم

میایم باهم حرف میزنیم گپ میزنیم تبادل نظر می کنیم

اونم از یه طرف مردها اومدن اینجارو اشغال کردن از یه طرف دیگه ام یه مشت دختر راهنمایی دبیرستانی ریختن تو سایت با فانتزیای خاص خودشون هرروز یه تاپیک میزنن ملتو سرکار میذارن

همون ده دوازده سال پیش خوب بود

دقیقا

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام عزیزم🖇🐧..من خودم کمتر از ۲۰ هستم(۱۹ام)...میام اینجا از هر تاپیک یک چیزی یاد میگیرم و گاهی خودم هم درباره مسائلم اینجا تاپیک میزنم...🎀..من در جای دیگه ای هم گفتم فهمیدگی و تجربه به سن و سال نیست چه بسا افراد سن بالا با ذهنیت کوچیک و ناتوانی در درک مسائل 🙂🎀....شما اگر دوست دارید در تاپیک هاتون افرادی با رده سنی خاصی شرکت کنن حتما در عنوان ذکر کنید🙂🎀..چون اگر اینجور باشه باید بگیم این سایت مال بارداری هست و افراد یائسه حق ندارن بیان..درسته؟🖇

به هرکی گفتیم بزرگوارید،بزرگوار رید🤧

سلام عزیزم🖇🐧..من خودم کمتر از ۲۰ هستم(۱۹ام)...میام اینجا از هر تاپیک یک چیزی یاد میگیرم و گاهی خود ...

سلام

نه منظور من آدمای عادی نبود

قطعا آدم اگه استفاده مفید کنه خوبه منظور من دخترهای نوجوون که میان اینجا تاپیکهای چرت و پرت میزنن و آقایون چون اینجا جای همچین کسایی نیست از اسمشم معلومه واسه خانم هاست

تو جامعه به اندازه کافی بااین قشر سر و کار داریم واقعا اینجا دیگه هیچ کسی حوصله یه چیزایی رو نداره! فک کنم خیلیا ام با من هم نظر بودن

و این کاملا واضح بود در تاپیکم؟! نبود؟!