2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اآره واقعا موجودات کنجکاو یا شایدم بگیم فضولی هستن 😂

یبار ساعت چهار صبح به ی گربه گفتم میو . تا دوساعت پشت در نشسته بود میگفت میو😩😂گوشت چرخی بهش دادم بازم نمیرفت هی میگفت میو هربارم عصبی تر میگفت

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

زیاد توجه نکن دو روز دیگ قیافه میگیرن نگام نمیکنن

آره فکر کنم همون نگاه کردن های اولم مال اینه ببینند خوردنی چیزی بهشون میرسه یا نه ، نرسه بیخیال میشن

یبار ساعت چهار صبح به ی گربه گفتم میو . تا دوساعت پشت در نشسته بود میگفت میو😩😂گوشت چرخی بهش دادم ب ...

😂😂😂😂

خیلی رو دارن ، اصلا زود پسرخاله میشن ، بعدشم تا چیزی رو که میخوان نگیرن ول کن نیستند 😂😂

آره فکر کنم همون نگاه کردن های اولم مال اینه ببینند خوردنی چیزی بهشون میرسه یا نه ، نرسه بیخیال میشن

دقیقا

ما نزدیک خونمون چندتا گربه هس اولا ک غذایی گوشتی اضاف میومد میریختم زود میومدن میخوردن ولی الان بس چاق شدن دیشب ی تیکه کوچیک کوبیده انداختم لعنتی نگاه نکرد بهشون

ینی بس چاق شدن بزور راه میرن

🫂🤍مامان ی پسر شیطوووون 🤍🫂

😂😂😂😂خیلی رو دارن ، اصلا زود پسرخاله میشن ، بعدشم تا چیزی رو که میخوان نگیرن ول کن نیستند 😂😂

آره واقعن 😂😂 من دیگه جرأت ندارم حتا نگاشون کنم

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو

دقیقا ما نزدیک خونمون چندتا گربه هس اولا ک غذایی گوشتی اضاف میومد میریختم زود میومدن میخوردن ولی الا ...

من خودم یه زمانی گربه داشتم ، تا گرسنه بود ، از اون ور محله صداش میزدی سه سوت می اومد 😂 ، وقتی هم که سیر میشد ، یه ساعت هم صدا میزدی یه نگاه نمیکرد 😂😂