2777
2789
عنوان

سوال مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 44 پست
نه دیگه هر جا یه زبونی داره الاغ هر منطقه با منطقه ی دیگه فرق داره بغیراز اینا اصلا چرا به قاشق میگی ...

خخب قاشق و بشقاب ، اینا قابل درک تره ، میگیم همون زمان های قدیم قرداد کردن به این بگن قاسق ، به اون بگن بشقاب . ولی موضوع حیوانات واقعا خیلی جالبه

ن والا خوشم نمیاد

بچگی سوار شدم خیلی کیف میداد بعد پدربزرگم داشت بدون اجازش برمیداشتم میرفتم همیشه برگشتنی جلوی در منتظر بود میگفت باز این زبون بسته رو بردی کجا😂

من اگر نیکم و گر بد توبرو خود راباش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخب قاشق و بشقاب ، اینا قابل درک تره ، میگیم همون زمان های قدیم قرداد کردن به این بگن قاسق ، به اون ...

اونا هم با انسان ها انس گرفتن و دیگه یاد گرفتن دیگه

خودم عروس هلندی دارم صدام بزنه جواب ندم قهر میکنه و باید اول نازش کنم قربون صدقش برم تا بعد بیاد رو دستم

تو گوسفنداشم میرفتم وسطشون ولی خب یه بز بهم بد جور شاخ زد دیگه از اون روز با بزا کنار نمیام😂😂😂

وااااای دختر چ کارای خطرناکی میکردی 😂

من کلا با حیوونا میونه خوبی ندارم

فقط گربه غذا میریزم ولی علاقه ندارم

🫂🤍مامان ی پسر شیطوووون 🤍🫂

وااااای دختر چ کارای خطرناکی میکردی 😂من کلا با حیوونا میونه خوبی ندارم فقط گربه غذا میریزم ولی علاق ...

چقدر عجیبه

من فقط از گربه میترسم و بز

بقیه ی حیوونا بچگیم از دستم عاصی بودن

میرفتم خونه ی بابابزرگم اینا یه غلط کردم تو نگاه حیووناش میدیدم😂😂😂😂

یبار ساعت چهار صبح به ی گربه گفتم میو . تا دوساعت پشت در نشسته بود میگفت میو😩😂گوشت چرخی بهش دادم ب ...

شاید واسه داداشاش و خواهراش میخواسته بدبخت😂

بچه گربه ها خیلی نازن من میبنمشون یاد بچه کوچولو ها میفتم

شاید واسه داداشاش و خواهراش میخواسته بدبخت😂بچه گربه ها خیلی نازن من میبنمشون یاد بچه کوچولو ها میفت ...

آره شاید 😂 آره واقعن بچه هاشون خیلی خیلی گوگولی ترن . چن تا گربه چن بار تو حیاط خونه قبلیمون زایمان کردن ولی عوضی مامانه چن تاشونو خفه میکرد حالا نمیدونم نمیفهمید یا از عمد

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو