2777
2789
عنوان

لخته خون

279 بازدید | 13 پست

خیلی عذرمیخوام دوستان.رفتم الان دسشویی با ادرارم انگار یه لخته خون دفع شد ازم.خیلی سریع حرکت کرد بنظرم خون بود.یکمم دل درد دارم از صب.البته هرچندوقت یه بار دل درد دارم دکتر گفت عادیه.لباس زیرمم اصلا لک نشده.خداروشکر تابحالم خونریزی یا لک نداشتم.به نظرتون نگران کننده اس؟

مهربونا .. ممنون میشم برای سلامتی بابای عزیزم یه حمد شفا مهمونش کنین🙏😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدیمیا میگن نشونه خوشگلی نوزاده

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
اگر همراه با سوزش ادرار باشه شاید عفونت

نه هیچ علامتی ندارم.یکم دل درد مث پری دارم.اونم دارم هرچندوقت.دفه آخری که از دکترم پرسیدم گفت عادیه رحمت داره از لگن درمیاد تو شکمت

انشالله که چیزی نیس یه سر به دکترت بزن تا خیالت راحت بشه😍😍😍

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
نه هیچ علامتی ندارم.یکم دل درد مث پری دارم.اونم دارم هرچندوقت.دفه آخری که از دکترم پرسیدم گفت عادیه ...

بهتر تو چکاپ اینسری بگی واست ازمایش عفونت بنویسه 

فقر که از در خونه بیاد تو ایمان از پنجره میره بیرون. خدایا فقر رو تو هیچ خونه ایی راه نده😔😔😔
ممکنه جفتت پایین اومده باشه برو دکتر حتما.توبارداری هر چیزی رو جدی بگیر

هفته دیگه شنبه سونو آنومالی وقت دارم.دکترمم امروز نیس.روزای زوج هست.واقعا خطرناکه؟😥

بهتر تو چکاپ اینسری بگی واست ازمایش عفونت بنویسه 

دادم آزمایش عفونت  با ان تی.مشکلی نداشتم.اینم که دیدم نمیدونم واقعا لخته خون بود یا نه.چون ببخشید خیلی فشار ادار زیا. بود از زیر کاسه دسشویی خورد برگشت میگم شاید کثیفی بوده لخته نبوده.. مطمئن نیستم

هفته دیگه شنبه سونو آنومالی وقت دارم.دکترمم امروز نیس.روزای زوج هست.واقعا خطرناکه؟😥

خونریزی یا لخته باید بررسی بشه بیمارستانها اکثرا پزشک اورزانس و سونو دارن .من تو بارداریم هفته ۱۳ ی لخته خیلی کوچیک اومد واندازه ی سکه خونریزی .سونو دادم اورزانسی جفتم پایین بود دوهفته استراحت مطلق کردم خوب شدباشیاف .تا شنبه خیلی مونده که

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
دادم آزمایش عفونت  با ان تی.مشکلی نداشتم.اینم که دیدم نمیدونم واقعا لخته خون بود یا نه.چون ببخش ...

ی وقتایی زیر کاسه دستشویی کثیفی ممکنه باشه اگر مطمین نستی چک کن با دستمال خودتو .تاعصر لباس زیر سفید بپوش اگر لکی بود متوجه بشی

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
ی وقتایی زیر کاسه دستشویی کثیفی ممکنه باشه اگر مطمین نستی چک کن با دستمال خودتو .تاعصر لباس زیر سفید ...

آره حتما.. دعا کن برا جوجو خاله چیزی نباشه😘