2777
2789
عنوان

سرطان سینه

74 بازدید | 9 پست

از بعد زایمان روی سینم یه چیزایی میزد شبیه جوش بعضیا چرک مانند توش بود بعد خودش میرفت الان بچه نزدیک 3 سالش و روی سینم حالت دون دون هست رنگ سینم هم حتی از سفید به یه رنگ قهوهای روشن تو اون قسمت ها تغییر کرد تا این اواخر باز سینه چپم یه قرمزی روش بود نمیدونم ابنا چین و انقد درگیر زندگی و مشکلاتم بودم دکتر هم نرفتم. ممکنه سرطان باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه گل بعد زایمان کل بدن بهم میریزه چه برسه سینه نه نقطه اصلیه ید به دلت راه ندهفقط واسه اطمینان یه ...

از ترسم که بگه سرطان هست دکتر نرفتم انقد هم بعد زایمان مشکلات داشتم که به این یکی نرسید برم. سینه هام دیگه خوب نیستن و سلامتیم رفت به خاطر بچه دار شدن. امیدوارم فقط سرطان نباشه. ممنون کمکم کردی باشهیه سونو میرم ببینم چیه

از ترسم که بگه سرطان هست دکتر نرفتم انقد هم بعد زایمان مشکلات داشتم که به این یکی نرسید برم. سینه ها ...

نگران نباش منم بعد زایمان سینم ماستیت کرد از ترس این بیماری یکماه فقط استرس کشیدم نرفتم اخرش به گریه رفتم خخخ

خدا نکنه، ان شاالله که چیزی نیست ولی برای چکاپ برو دکنر

اره باید برم درگیر بودم و نای دکتر رفتن نداشتم چون بعد زایمان مشکل صفرا هم داشتم و عمل کردم و چسبندگی روده. دیگه این یکی تحمل نداشتم باز برم دکتر.

[QUOTE=420889208]اره باید برم درگیر بودم و نای دکتر رفتن نداشتم چون بعد زایمان مشکل صفرا هم داشتم و عمل کردم و چسبندگ ...[/QUOمنم تو سینه ام کیست دارم میخوام برم ماموگرافی هر شب از استرس خوابم نمیبره ولی چه میشه کرد باید برم ان شاالله از شما هم مشکل خاصی نباشه