2777
2789
عنوان

خیلی حسودم

510 بازدید | 40 پست

هیچوقت جوانی نکردم و همیشه خونه بودم ظاهر و اندام و همه چیم داغونه و نه سرکاری تا الان رفتم نه زرنگ بازی ای در آوردم الان ۲۴ سالمه...

هز دختری می بینم که سنش کمه و دوس پسرش دوسش داره به هم میریزم ... فامیلمون ۳۰ سالشه با یه دختر ۲۰ ساله تو رابطست و دختره از اون زرنگا و سلیطه هاست از ۱۵ سالگی ناخن کار و مژه کار بوده الان پولداره و قیافش همه عمل و به خود رسیدست ولی پسره طبیعی خوشگل و با کلاسه...

دختره انقد زرنگه پسره پیشش موشه و عاشق دخترست انقد دختره واسش ناز میکنه همش میگه بچمه فلانه واسه دختره استوری گذاشت که روش موزیک دختر من یار بابا رو گذاشته همش حسرت میخورم 🥲🥲کاش منم سنم کم بود و خوشگل و زرنگ و پولدار بودم😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

24 سالگی سنیه مگه

بخدا تاپیکای اینجارو میبینم استرس میگیرم که سنم داره میره بالا

وطن عشق من هم وطن جان من،وطن روح من عز و ایمان من💚🤍❤️آقایون درخواست دوستی ندین،خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش تو تاپیک علتشو بگین🩷💋

۲۴ زیاد نیستا!! یه کاری برا خودت شروع کن بقیه رو میبینی ازشون انگیزه بگیر میتونی توئم یه کاریو شروع کنی بعد حقوق که گرفتی باشگاه میری کم کم جمع میکنی دلت خواست عمل هم میکنی ولی وقتی کاری نکنی خواهر همینه دنیا منتظره هیچکدوممون نمیمونه...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
24 سالگی سنیه مگهبخدا تاپیکای اینجارو میبینم استرس میگیرم که سنم داره میره بالا

وای کامنتت دقیقااا با پروفت سته😭😂

واکنشم وقتی میام نینیسایت و ی ۲۴ ساله معتقده پیره :

بگو باریکلا😎😂 درخواست نده مرتیکی دلقک