2777
2789
عنوان

خیلی حسودم

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 40 پست
به ناخون کاری حسودی میکنیناخون کاری چیه مگه بچه ۱۲ ساله دیدم ناخون کار بودتو شهر ما که از هر ده تا د ...

به پولشم حسودی میکنم آخه یه جا پایین شهره که بخاطر همین مشتریاش زیادن

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوس داشتم از سن کمتر شروع میکردم بخاطر این ناراحتم ولی مرسی بابت حرفات❤️

هر وقت ماهی رو از اب بگیری تازه هست پس الان هم دیر نشده بعضی دختر های ۴۰ یا ۵۰ ساله هستن این کار ها رو انجام میدم دیدم که میگم

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

هر وقت ماهی رو از اب بگیری تازه هست پس الان هم دیر نشده بعضی دختر های ۴۰ یا ۵۰ ساله هستن این کار ها ...

درسته...

اکسم یعنی دوس پسر قبلیم هم اتفاقا از شانسم رفت با یه دختر کم سن که ۵ سال ازم کوچیکتره دختره ولی پولدار و خوشگل و زرنگه برای همین هرکی رو می بینم حسودی میکنم

خب همش دوسال😂ینی دوسال دیگه باید غصه بخورم که موندم؟

اکسمم رفت دقیقا با همچین دختری اما پولدار تر و فروشنده لوازم دندونپزشکی بخاطر همین خیلی حسودی میکنم به همه که تو سن کم پولدارن و زرنگ...

خداییش من خیلی جلبکم

درسته...اکسم یعنی دوس پسر قبلیم هم اتفاقا از شانسم رفت با یه دختر کم سن که ۵ سال ازم کوچیکتره دختره ...

حسودی اصلا کار خوب و درستی نیست من کلا از افرادی که حسودی میکنن خوشم نمیادشما نیتونید و باید رتونید پس دست به کار بشید هر چی زودتر بهتر

شب رفت و حدیث ما به پایان نرسید شب را چه گنه حدیث ما بود دراز

حسودی اصلا کار خوب و درستی نیست من کلا از افرادی که حسودی میکنن خوشم نمیادشما نیتونید و باید رتونید ...

عزیزم کمی اشتباه تایپی داری منظورت اینه که میتونم و باید بتونم؟

به پولشم حسودی میکنم آخه یه جا پایین شهره که بخاطر همین مشتریاش زیادن

خب چرا نمیری یه جا اموزش ببینی بعدم خودت ناخون کار شی اگه فکر میکنی خیلی کار خفنیه سره دو روز راه میوفتی میری به جا سالن یه صندلی اجاره میکنی ناخونای مردمو درست میکنی

بعدم گلم هزینه موادم هست اینم حساب کن هر چی دراری باید واسه مواد و اجاره صندلی هم بدی

خب چرا نمیری یه جا اموزش ببینی بعدم خودت ناخون کار شی اگه فکر میکنی خیلی کار خفنیه سره دو روز راه می ...

من که عاشق درس خوندنم میخوام واسه کنکور بخونم و شاید فروشگاه هم کار کنم