2777
2789
عنوان

غمگینی مدام

174 بازدید | 20 پست

سلام دوستان.بچه ها من سه چهارساله همش غم دارم حتی تو بهترین لحظه ها حتی تو وسط عروسی...حتی کنار یه دوست صمیمی.بیشتر دوس دارم تنها باشم فیلم ببینم.کارای خودمو خونه مو میکنم اما بی انگیزه...اعتماد ب نفسم نابود شده و هربار میرم سرآینه فقط لکها و لاغری و رنگ پریدگی صورتمو میبینم.الان نه هفتس ک باردارم اما هیچ حسی بهش ندارم...دلم میخاد شاد باشم و امیدوارو با انگیزه...سختی زیاد کشیدم اما تقریبن الان زندگیم به یه ثباتی رسیده...اما باز نمیدونم چمه...صبحا اصلن انگیزه ندارم...با حال خراب بیدارمیشم حتی اگه دیشبش عالی بوده باشه.خسته شدم نمیدونم چیکار کنم.روحم داغونه.شهرستانم و اینجا مشاور خوب نیس.ب نظرتون چیکار کنم؟

شاید در جهانی دیگر….

هرچی میگیرم یا هرکاری میکنم بعدش میگم خب ک چی...دلم دس فرمون خوب میخاست و ماشین خوب الان که رانندگیم خوب شده و ماشینمونو عوض کردیم اصلن واسم مهم نیست و خوشحال نیستم...

شاید در جهانی دیگر….

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کم خونی، کمبود ویتامین d، اسید فولیک، ویتامین هااا

من هررر وقت یه مدت اسید فولیک و ویتامین d را میگذارم کنار همین شکلی خسته و بی انگیزه میشم

ما چون زیاد تو افتاب نیستیم، حجاب میگیریم. از ترس لک پوست شصت کیلو کرم میزنیم به پوستمون و کامل تو لایه های متعدد لباس پیچیده شدیم اصلا ویتامین d نمیگیریم. یه ازمایش بده

هرررر روزم اهنگ شاد گوش بده. فیلم کمدی ببین

این واسه کسی که مشکل جدی نداره میتونه راه حل باشه... وگرنه که بگرد دنبال دلیل اصلی مشکل

نشونه افسردگیه عزیزم.بایدبری پیش روانشناس.

چند بار به همسرم گفتم میگه هیچی نیس... بمامانم میگم نمیفهمه و میگه خوشی زده زیر دلت...ولی واقعن حوصله هیچی رو ندارم.

شاید در جهانی دیگر….

افسردگی داری

منم اوایل تولد دختر مث شما بودم

واقن خیلی زجر کشیدم از دست خودم خسته شده بودم

نمیدونم والا

راه حل اولش که مشاور و پزشکه

اگه دسترسی نداری از خودت شروع کن

به خودت انگیزه بده

آهنگ شاد بذار تو خونه

برو خرید

آرایش کن

خونه تو مرتب نگهدار

همه اینا حال آدمو خوب میکنه

خدا روشکر مشکل خاصی هم نداری،پس خودتو تغییر بده

از زندگی لذت ببر

همه افسرده ن این روزا،برای قشر متوسط دیگه شادی وجود نداره،امااااا افسردگی خودش باعث هزاران مرض میشه،سعی کن روزای جوونيتو خوش باشی تهش همه پیر میشیم وحسرت این روزا رو میخوریم،اون بچه که تو شکمته آرزوی خیلیاست،لطف خداست که بارداری،،،،قدر بدون

...
کم خونی، کمبود ویتامین d، اسید فولیک، ویتامین هااا من هررر وقت یه مدت اسید فولیک و ویتامین d را میگ ...

وای ینی وقتی همسرم فیلم کمدی میبینه دلم میخاد خفش کنم...

شاید در جهانی دیگر….

چند بار به همسرم گفتم میگه هیچی نیس... بمامانم میگم نمیفهمه و میگه خوشی زده زیر دلت...ولی واقعن حوصل ...

منم اینجورم اصلاامیدبه زندگی کردن ندارم.اگه خداالان جونموبگیره راضی هستم.من به شوهرم گفتم اینقدرمسخرم کرددیگه چیزی پیشش نگفتم.الانم روزبه روزداره حالم بدترمیشه.

آهنگ شاد بذار و صداشو زیاد کن،برو دوش بگیر قر بده،مگه همه آدما که افسرده نيستن خوشبختن؟؟؟ نه بابا هممممممه بدبختی دارن هممممممه،ولی چند سال زندگی ارزش اعصاب خوردی نداره

...