2777
2789
عنوان

غمگینی مدام

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 20 پست
افسردگی داری منم اوایل تولد دختر مث شما بودم واقن خیلی زجر کشیدم از دست خودم خسته شده بودم نمی ...

مشکل که دارم عزیزم مدام با شوهرم سر گوشیش درگیرم اما یکی دوساله همش میریزم تو خودم همه چی رو...خونه رو تمیز میکنم ولی نه با عشق...غذا درست میکنم فقط واسه اینکه حوصله ندارم غر بزنه...

شاید در جهانی دیگر….

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آهنگ شاد بذار و صداشو زیاد کن،برو دوش بگیر قر بده،مگه همه آدما که افسرده نيستن خوشبختن؟؟؟ نه بابا هم ...

بخدا نمیتونم ملودی جان...همش دوس دارم بیفتم یه گوشه کسی کاری به کارم نداشته باشه...

شاید در جهانی دیگر….

بخدا نمیتونم ملودی جان...همش دوس دارم بیفتم یه گوشه کسی کاری به کارم نداشته باشه...

خب باید بجنگی با این حست،به اون بچه فکر کن که قراره همه کسش توباشی،با این روحیه که نمیشه،این حالت رو بچت هم تاثیر بد میذاره خدای نکرده رواعصاب و روان اون هم اثر میذاره وبعدها خودت اذیت میشی

...
وای ینی وقتی همسرم فیلم کمدی میبینه دلم میخاد خفش کنم...

به نظرم برای اطمینان یه سر به چند متخصص بزن، زنان، خون، روانشناس یا روانپزشک

اگه افسردگی مزمن داشتخ باشی ممکنه باعث تشدید افسردگی پری ناتال (بارداری) بشه. در اون حالت دوران بارداری سختی را می‌گذرونی. از همه بدتر بعد از زایمان گرفتار بیماری شدیدتر میشی... حتما پیگیری کن. به نظر چیز ساده و بی اهمیتی نمیاد

به نظرم برای اطمینان یه سر به چند متخصص بزن، زنان، خون، روانشناس یا روانپزشک اگه افسردگی مزمن داشتخ ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت.دعاکن واسم.

شاید در جهانی دیگر….