2777
2789
عنوان

یچیز میخوام بگم داد و هوار نکنین 😒

920 بازدید | 56 پست

سلام و عرض ادب.

رو تمام جعبه های بی بی چک نوشته حتی خط کمرنگ نشانه بارداری و مثبت بودنه.بخداااا رو تمام جعبه ها نوشته.اگرم خدایییییی نکرده ننوشته شده بود دیگ هرخانوم خانومی میدونه خط کمرنگ نشانه ی بارداریه.پس چرا میاین میگین آیاااا مثبته ماهم با سه سوت میاییم میبینیم خط ب چ پررنگی !😒 یعنی خودتون نمیفهمید خط کمرنگ وجودداره ما باید تایید کنیم 😒 و اما قسمت جذابتر اینکه تو پستا یسره مینویسن واقعااااا مثبته یعنی مثبته 😒

بخدا منم سالهاست منتظر بچه م با دیدن اینچیزا و این شادیهاتون ذوق میکنم.حسودم نیستم اقا بیکارم نیستم اقا گیربده م نیستم 😒

خواهشااااا شور یچیزو درنیارین 😞

وقتی دیدین خط داره حتییی خط کمرنگ داره یعنی یخبرایی هست لوس نشید دیگ 😞

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم الهی به همین زودی بی بی چک خودت پررنگ شه از ذوق بیایی اینجا بگی 

واقعا مثبته😍😍😍😍

برام بمون تمام دار وندارم فدای چشمای قشنگ ومعصومت دیگه منتظر هیچ معجزه ای نیستم که بشینی حرف بزنی یا راه بری فقط بمونی برام کافیه زندگی جانم رووووووووله😍😍

اینجانی نی سایت است تا عسل هرچیزی درنیاد ول نمیکنند😂✊

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

کلی تایپ کردم ولی همشو پاک کردم😔 چون شاید هر کسی نفهمه منظورم رو و اشتباه برداشت بشه☹

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

دقیقا اخه یه دختر بچه ۱۱ ساله هم میدونه دوتا خط چه کمرنگ چه پر رنگ مثبته دیگه یجورایی سوال نکنید که نمیفهمید حداقل بگید بی بی چکم مثبت شده  از این حرفا ولی خودتون نزنید به نفهمی

😂😂😂😂حالا باز این. اون تاپیکایی که میان یه سری علایم میگن بعد میپرسن آیا من باردارم رو کجای دلمون بذاریم😂

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

چون باور ندارن دنبال تایید هستن تا مطمعن بشن 

😃

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

2790
2778
2791
2779
2792