2789
عنوان

بى بى چك

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 40 پست
جالب اینجاست علائم داشتم دیگه دارم از خدام شاکی میشم بدنمون دستمون انداخته انگار

واقعا 🤕

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
دسمنت شرمنده عزيزم چيزيه كه بخوام و نحوام هرچى بسه بايد قبولش كنم عزيز قربون دلت عزيزم ميدونم سخته ...

آخه دوست ندام حس منفی اصلا بهت منتقل بشه ولی من شوک شدم اولین بار بودو بی بی مثبت شد یبار بعدش هاله افتاد بعدم منفی

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

حالا من دلم خوشه به اين هاله كه افتاده 

چون تا حالا بى بى چكم اينجور نشده بود 😖حالا گفتن بهم دو روز ديگه بزنم يعنى فردا 

به اميد خدا ببينم چى ميشه

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

بنطر من خودتو درگیر ازمایشو بی بی چک نکن صبر کن ده روز دیگه مستقیم برو دکتر سونو وازینال بشی هر بی بی و ازمایش تمام روحو روانمونو از بین میبره انگار شیره ی امیدمونو میخوره

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
حالا من دلم خوشه به اين هاله كه افتاده  چون تا حالا بى بى چكم اينجور نشده بود 😖حالا گفتن بهم ...

ان شالله ان شالله بحق علی اصغر دامنمون سبز بشه توام اینماه دلت شاد بشه

بنطر من خودتو درگیر ازمایشو بی بی چک نکن صبر کن ده روز دیگه مستقیم برو دکتر سونو وازینال بشی هر بی ب ...

ايشالا به همين زودى جواب هممون مثبت بشه 🙏🏻

سلام بچه ها

من تقریباعلائم بارداری رودارم

دور سینم ی هاله قهوه ای شده ودورش دون دون..پهلوم وگهگاهی دردپری میادسراغم

دیروزموعدم بودونشدم

الان بیبی چک مارک ریماگزاشتم منفی شد😭😭😭😭😭

چرا ته دلم یچیزی بهم میگه حاملمممممک

چرااااااا اصللللللااا نمیفهمممم

توروخدا کسی بوده ازاین مارک استفاده کرده باشه ومنفی شذه درحالیکه بارداربوذه؟؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتیِ قلبِ عزیزِدلم یه حمدبخونین؟!خیلی ممنونم ازوقتی که گزاشتی مهربون💕🌱
ترنج جون ممنون ايشالا همه منتظرا دلشون شاد بشه امروز بى بى زدم ى هاله افتاد نميدونم چرا نميتونم با ...

من خطهام همه کمرنگ بود بارداربودم سربچه هام

الهم صل علی محمد وال محمدو عجل فرجهم  
نه چيزى استفاده نكردم  اولين روز اخرين پرى دهم فروردين بوده  يعنى من دو ماهه كه عقب اندا ...

من خودم روزی که باید پریود میشدم بیبی چک گذاشتم یه خط خیلی کمرنگ افتاد و حامله بودم. ولی من پریودام ماهی یکبار بود. اگر شک داری چند روز صبر کن بعد برو آزمایش خون بده. واسه این میگم چند روز صبر کن که بتا هش سی جی بالا بره مطمئن بشی.

یا صاحب الزمان ممنونم.  دوستان میشه به نیت اینکه همه منتظرا صاحب بچه های سالم و صالح بشن یه صلوات بفرستین؟
بنطر من خودتو درگیر ازمایشو بی بی چک نکن صبر کن ده روز دیگه مستقیم برو دکتر سونو وازینال بشی هر بی ب ...

عزیزم منم اینقدر بی بی چک استفاده کردم و منفی شده که واااقعا حالم گرفته هست‌ و درک میکنم حستو. ولی سونو هرچی کمتر برین تو حاملگی بهتره. اگه آدم چند روز بعد بی بی چک با هاله کمرنگ بره تست خون قشنگ مطمئن میشه. البته تست خون زودتر از بی بی چک جواب میده ولی اگه زود برین ممکنه سطح هورمونتون تو رنجی باشه که مشکوک به بارداری باشین و مطمئنتون نکنه.

یا صاحب الزمان ممنونم.  دوستان میشه به نیت اینکه همه منتظرا صاحب بچه های سالم و صالح بشن یه صلوات بفرستین؟
ايشالا به همين زودى جواب هممون مثبت بشه 🙏🏻

سبزک جان لطفا اگه خبری شد بمون بگو خوشحال بشیم