2777
2789
عنوان

بى بى چك

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 40 پست
ان شاالله كه بارداري عزيزممم منم اين ماه منتظرممم

ايشالا كه همه جواب ميگيريم🙏🏻

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترنج جون ممنون ايشالا همه منتظرا دلشون شاد بشه امروز بى بى زدم ى هاله افتاد نميدونم چرا نميتونم با ...

سلام عزیزم

اگه داروی خاصی مثل hcg و ... مصرف نکردی یه هاله افتاده هم یعنی حامله ای. نگران نباش.

راستی روز چندم سیکلی؟ چند روز عقب انداختی؟

یا صاحب الزمان ممنونم.  دوستان میشه به نیت اینکه همه منتظرا صاحب بچه های سالم و صالح بشن یه صلوات بفرستین؟
انشالله بارداری عزیزم  مشکلی داشتی که دیر باردار شدی مثل تنبلی و اینا  ببخشید کنجکاوی می ...

بله ايلين حان تنبلى دارم پرى نامنظم 

پارسالم رفتم دكتر گفت بايد سونو داخلى بدى ولى من ترسيدم و نرفتم ☹️

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
انشالله که جواب بگیری عزیزم

ان شاالله😍

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

ان شالله باشی  برو ازمایش اگه علایمی بنطرت داری

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
سلام عزیزم اگه داروی خاصی مثل hcg و ... مصرف نکردی یه هاله افتاده هم یعنی حامله ای. نگران نباش. را ...

نه چيزى استفاده نكردم 

اولين روز اخرين پرى دهم فروردين بوده 

يعنى من دو ماهه كه عقب انداختم 

ولى خب بخاطر همين تنبلى معمولا همون دو سه ماه يكبار ميشم🙈

بله ايلين حان تنبلى دارم پرى نامنظم  پارسالم رفتم دكتر گفت بايد سونو داخلى بدى ولى من ترسيدم و ...

به امید خدا بارداری عزیزم سر نماز دعات میکنم که خدا هم به تو هم به همه منتظرا بچه بده انشالله

ان شالله باشی  برو ازمایش اگه علایمی بنطرت داری

هيلدا جان علايمم مثل پرى هست دو هفته هست كه منتظر پرى هستم ولى فقط علائمش هست مخصوص درد پا تو ناحيه كشاله و تير كشيدن زير دل 

ممنون از همه دوستان ايشالا همه دامنشون سبز بشه 

طعم شيرين مادر شدنو بچشيم 😍

هيلدا جان علايمم مثل پرى هست دو هفته هست كه منتظر پرى هستم ولى فقط علائمش هست مخصوص درد پا تو ناحيه ...

عزیزم شرمنوم اینو میگم  ولی من اینماه برای اولین بار عقب انداختم بعد نزدیک سه سال اقدام ولی امشب پری اومد خیلی دلم گرفت بیستو دوروز عقب انداختم

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین

جالب اینجاست علائم داشتم دیگه دارم از خدام شاکی میشم بدنمون دستمون انداخته انگار

عزیزم شرمنوم اینو میگم  ولی من اینماه برای اولین بار عقب انداختم بعد نزدیک سه سال اقدام ولی امش ...

دسمنت شرمنده عزيزم

چيزيه كه بخوام و نحوام هرچى بسه بايد قبولش كنم عزيز

قربون دلت عزيزم ميدونم سخته واقعا ادم اصلا يجور خاصى ميشه ☹️