2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ترخدا فقط از اين ابكي ها و بچه گانه نباشه🙃

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

عااالیه بذاررر منم میخونم 

اگه دوست داشتی برنامه رمان های انلاین و دانلود کن و اونجا بنویس تا رمانتو فایل کنن و منتشر شه 😍

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
از کجام بیارم ؟ نوشته هر چی هم که باشه ترسناک در نمیاد زیاد

بنظرم یه نویسنده تخیل قویی داره و هر جیزی و باید به تصویر بکشه 

فقط تمرین لازمه همین

عااالیه بذاررر منم میخونم  اگه دوست داشتی برنامه رمان های انلاین و دانلود کن و اونجا بنویس تا ...

حتما 😍

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
بنظرم یه نویسنده تخیل قویی داره و هر جیزی و باید به تصویر بکشه  فقط تمرین لازمه همین

منظورم این بود که تو متن خیلی قشنگ و ترسناک نمیشه اونو کسی باید بنویسه که حداقل ده تا فیلم ترسناک دیده 

نه منی که تنها فیلم ترسناک عمرم مورمور بود که اونم تو تلویزیون نشون داد 😞

نه بابا نوسینده چیه یهو دلم خواست بنویسم 😅

🌼 یاد خدا آرامبخش دلهاست 🌼 تمنای دعا ⚘ رمان من که برا اساس واقعیته☺رمان عاشقانه 😍
منظورم این بود که تو متن خیلی قشنگ و ترسناک نمیشه اونو کسی باید بنویسه که حداقل ده تا فیلم ترسناک دی ...

نویسنده ای گلم چون دست به قلم شدی

خانمی هر چی عضویت میزنم میگه مشکلی پیش اومده

چند بار امتحان کن فک کنم برنامه به مشکل خورده @roman_admin

این ای دی مدیر برنامه اس ازش بپرس