2777
2789
عنوان

سقوط اعتقادی

265 بازدید | 18 پست

برج دو با گروهی آشنا شدم که صحبت های مثبت اعتقادی توش زده میشد.صاحب گروه شخصی بود که تجربه خروج از بدن داشت و حرفاش رو همه مون تاثیر میذاشت.نماز ها اومد اول وقت.سجاده پهن میکردم.تیپ میزدم برای نماز.نماز شب هر شب شروع کردیم و چنتا کار مثبت دیگه.داشتم رشد معنوی میکردم.نمازام حس و حال داشت و دور قلبم یه حاله بزرگ حس میکردم.کم کم اون حس کم شد و حاله کوچیک شد و الان حس میکنم قلبم برهوت شده.گرد و خاک گرفته.گاهی یدونه ذکر یه حس کوچیک میده ولی در کل در حال سقوطم.نماز شبم ترک نشد ولی بنظرم کم کم اونم بذارم کنار.رو نماز اول وقتم هم دیگه حساسیت ندارم.

مطمئن نیستم اینجا رو ترک کنم تاثیر مثبت ببینم.کسی میتونه کمک کنه؟

دسته بندی انتخابی حسمو خراب کرد😐😂

آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

یک چیز بگم؟

اعتقادی که یهویی اتفاق بیوفته یهویی از بین میره مثلا من بی حجاب یهو چادر بپوشم بعد چندوفت میزارم کنار چون یهویی شده باید یواش یواش تو وجودم ریشه میزد

سلام میشه لینک گروهو بدید بشدت نیار دارم

سایت ویراستی باید عضو بشید.جلسات اونجا ضبط شده.دیگه کم تشکیل میشه ولی خوبه همونا و چیزای دیگه هم دارم برای گوش دادن.خود اون شخص هم روبیکا هست یا ویراستی .آیدی روبیکام همینه فقط ۲ آخرشو نذارید .اینجا لینک نمیشه گذاشت

یک چیز بگم؟اعتقادی که یهویی اتفاق بیوفته یهویی از بین میره مثلا من بی حجاب یهو چادر بپوشم بعد چندوفت ...

اون محیط خیلی خوب بود.جلسات کم شد کم کم برگشتم به روال عادی زندگی

بله چون تحت جو قرار گرفته بودی اعتقادات باید مثل یه ربذر تو وجودت زده بشه کم کم رشد کنه

شیطون هم بیکار نیست.

الان چاره چیه

من متوجه نشدم چرا دچار سقوط اعتقادی شدی

این چیزیه که خودمم نمی دونم.

تا یه جایی بالا رفتم و کم کم برگشتم پایین.البته هنوز همه چیو از دست ندادم.

قبلا (مثلا ۱۰ سال پیش)یه کار مثبت میکردم و حس میکردم رشد کردم بعد چمن زن میومد از بیخ میزد.

این سری حس کردم با بقیه فرق داره ولی فعلا که خلافش ثابت شده.اون روزای خوب هم به صاحب گروه میگفتم نگران اون دستگاه چمن زن هستم میگفت اشکال نداره باید ثابت قدم باشی دوباره رشد کنی.میگفت کار خداست که زمین میخوری نمیدونم درست و غلطشو

معنی های قران بخون سعی کن تو کارهات انجام بدی مثلا دروغ نگی تهمت نزنی افکارمنفی نکنی

مراقبه کار سختیه

بعد از این همه مدت دو سه روز پیش تصمیم گرفتم مراقب چشم گوش زبانم باشم شاید به ساعت نکشید.دلم شکست.فهمیدم کار خیلی سختیه.قرآن نخوندم حقیقت.خیلی خیلی کم