2777
2789
عنوان

بعد جراحی بینی

161 بازدید | 16 پست

بچه ها من۲۷ روزه جراحی بینی کردم ی چشمم ی شکله ی چشمم ی شکل دیگه پلکمم افتاده شده در حالی ک اصلا افتادگی پلک نداشتم چشامم قرینه بود بنظرتون درست میشه خیلی ناراحتم میشه کمپرس یخ بزارم یا دیگه دیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمک فلفل ادویه جات نخور ورم ها زودتر میخوابن

منم دخترداییم تازگی عمل کرده اینارو خیلی رعایت میکنه

ورماش تند تند کم شد

هنوز بر این باورم، با تو برابرم، گرچه زور بازو نیست، اما سراسرم. من اگر لطیفم، از جنس صبر و نورم. پس بشنو این سخن آخرم:در انسان بودنم، با تو برابرم. جز در نام و نقش ظاهری تن، نیست هیچ فرقی میان دختر و پسر

درست میشه بابا نگران نباش نمک نخور ورمت زودتر بره

اصلا نمک نمیخورم کلا صورتم ترکیده کبودیام رفته ولییی تر کیب صورتم بهم ریخته

اومدم ابروشو درست کنم زدم چشمشم کور کردم 😶🌫️

اصلا نمک نمیخورم کلا صورتم ترکیده کبودیام رفته ولییی تر کیب صورتم بهم ریخته اومدم ابروشو درست کنم ...

نه بابا درست میشه من تا یکسال یه روز دماغم بادکنک بود یه روز خوب

الان همیشه خوبه همش ورم بود

یعنی چی ی چشمم ی جوره ی چشمم یه جور دیگهمگه افتاب پرستیی بشرر

داغوووونههه

قبل جراحی چشام قشنگ بود ولی الان افتضاحهه پیام دادم منشی دکتره گفت ورم داری ولی ۲۷ روز گذشتههههه چشم وپلکم نباید درست میشد ،😐

روزای اول یا بعد ی مدت اخه من ۲۷ روز گذشتههههه

فک کنم یه دوماهی اینجوری بود ، کلا صورتم زشت شده بود کم کم به حالت اولش برگشت ،ولی من چشام ریز و کشیده بود بعد عمل بینی چشمام گرد و یکمی درشت شده عجیبه واقعا