2777
2789
عنوان

خدایا

149 بازدید | 8 پست

خدایا 😔

خدای مهربونم

خودت کمکمون که از پس چالشای زندگی بربیایم.

خودت ب همه اونایی ک مریض دارن، صبر بده، قوت بده، توان بده تا بتونن از مریضشون مراقبت کنن و خسته نشن.

ازت خواهش میکنم هرچی زودتر مریضشون رو شفا بدی😔

جلوی پای همه اونایی که همسرشون خوب نیست ی راهی بزاری.

خدایا خواهش میکنم به همه اونایی ک دارن در حق بقیه ناحقی میکنن وجدان بدی، عقل بدی، اصاف بدی.

خدایا خواهش میکنم ریشه ادمای شرور و مریضی ک ارامش خونواده هارو بهم میزنن بخشکونی.

خدا جون به دل همه ادمایی که از عزیزاشون نامردی دیدن، ناحقی دیدن، رنجیدن و .... ارامش بده. هیچی بدتر از این نیست ک نزدیکانت در حق ات کوتاهی کنن.

خدایا همه بچه هایی ک دل پدرومادرشون رو تو این روزگار سخت میشکونن به راه راست هدایت کنن، دلم واقعا میسوزه برا این پدرومادرا، فکر کن اییییییین همه زحمت بکشی برای بچه، اخرش بچه بزرگ بشه و بهت پشت کنه و بره سمت دشمن تو!

خدا جون در اخر ازت میخوام به قلب بچه هایی گ از پدرومادرشون بدی دیدن هم نور بتابونی، راه های هموار بزاری جلوی پاشون و هدایتشون کنی ک با پدر و مادرشونم خوب بمونن.....

خدای بزرگ من، دعاهامو مستجاب کن ک جز تو کسی رو ندارم و جز تو کسی این همه توانا تیست.

آمین یا رب العالین

الهی آمین

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چه خوب دعایی مخصوصا قسمت مریض داری،چون دقیقا در این مرحله ام

امیدوارم از پسش بربیای عزیزم. ۱۰۰ خودتو بزار لطفا و خسته نشو

انشاالله خدا برات جبران کنه

خسته نباشید بهت میگم عزیزم

امیدوارم از پسش بربیای عزیزم. ۱۰۰ خودتو بزار لطفا و خسته نشو انشاالله خدا برات جبران کنه خسته نباشید ...

ممنونم از قوت قلبت

از خدا خواستم خیلی بهم صبر و حوصله بده چون واقعا سخته خیلییییی