2777
2789
عنوان

خدایا

149 بازدید | 8 پست

خدایا 😔

خدای مهربونم

خودت کمکمون که از پس چالشای زندگی بربیایم.

خودت ب همه اونایی ک مریض دارن، صبر بده، قوت بده، توان بده تا بتونن از مریضشون مراقبت کنن و خسته نشن.

ازت خواهش میکنم هرچی زودتر مریضشون رو شفا بدی😔

جلوی پای همه اونایی که همسرشون خوب نیست ی راهی بزاری.

خدایا خواهش میکنم به همه اونایی ک دارن در حق بقیه ناحقی میکنن وجدان بدی، عقل بدی، اصاف بدی.

خدایا خواهش میکنم ریشه ادمای شرور و مریضی ک ارامش خونواده هارو بهم میزنن بخشکونی.

خدا جون به دل همه ادمایی که از عزیزاشون نامردی دیدن، ناحقی دیدن، رنجیدن و .... ارامش بده. هیچی بدتر از این نیست ک نزدیکانت در حق ات کوتاهی کنن.

خدایا همه بچه هایی ک دل پدرومادرشون رو تو این روزگار سخت میشکونن به راه راست هدایت کنن، دلم واقعا میسوزه برا این پدرومادرا، فکر کن اییییییین همه زحمت بکشی برای بچه، اخرش بچه بزرگ بشه و بهت پشت کنه و بره سمت دشمن تو!

خدا جون در اخر ازت میخوام به قلب بچه هایی گ از پدرومادرشون بدی دیدن هم نور بتابونی، راه های هموار بزاری جلوی پاشون و هدایتشون کنی ک با پدر و مادرشونم خوب بمونن.....

خدای بزرگ من، دعاهامو مستجاب کن ک جز تو کسی رو ندارم و جز تو کسی این همه توانا تیست.

آمین یا رب العالین

الهی آمین

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن.،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،خدایاشکرت بابت پسر نازی که بهم دادی،امام حسین نوکرتم♥️)،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،سپاس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه خوب دعایی مخصوصا قسمت مریض داری،چون دقیقا در این مرحله ام

امیدوارم از پسش بربیای عزیزم. ۱۰۰ خودتو بزار لطفا و خسته نشو

انشاالله خدا برات جبران کنه

خسته نباشید بهت میگم عزیزم

امیدوارم از پسش بربیای عزیزم. ۱۰۰ خودتو بزار لطفا و خسته نشو انشاالله خدا برات جبران کنه خسته نباشید ...

ممنونم از قوت قلبت

از خدا خواستم خیلی بهم صبر و حوصله بده چون واقعا سخته خیلییییی