بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممکنه علتش فقط «مفصل» نباشه؛ کمبود ویتامین D، التهاب یا مشکلات تیروئیدی هم گاهی درد چندمفصلی میدن. بهتره اول آزمایش و معاینه بشه و بعد میتونه برای دردش از مکمل های فیتو ویسی وایو استفاده کنه .
نگران نباش امیدوارم چیز خاصی نباشه من خودم برای درد مفصل اول آزمایش ویتامین D و بررسی التهاب انجام دادم؛ بعد با نظر پزشک مکمل مارون دارو رو شروع کردم و خیلی بهتر شدم
اگه درد توی چند مفصل همزمانه، خودسرانه مسکن و مکمل شروع نکنید. گاهی علت التهابی یا روماتیسمی داره و تشخیص دقیق مهمتر از قرصه اما برادرم که جراحی کرده بود بهش آرتی یوسی دادن که برای بعد جراحی بود
برای تقویت غضروف بعضیا از مکملهای حاوی گلوکزامین و آندینیچرد که توی قرص ماروندارو هست استفاده میکنن، حالا این درد مفصل میتونه از وزن زیاد هم باشه که اگه لاغر کنه دردش خوب میشه
خدا کنه که این نباشه ولی اگه همراه درد، خشکی یا ورم مفصل هم داره، حتماً روماتولوژیست ببینه؛ اینا میتونه با التهاب مفاصل مرتبط باشه میتونی بری داروخونه فعلا از این قرص هایی که ضرر نداره مثل فیتو یوسی وایو بخری تا حداقل درد نکشه
برای درد شدید من پیشنهاد میکنم قبل از خرید هر برند یا مکملی، علت مشخص بشه؛ حتی کمخونی، کمبود D و B12 هم گاهی با درد و ضعف خودشون رو نشون میدن ، این بنده خدا میتونه برای دردهاش با قرص فیتو وایو و ورزش های اصلاحی ، مفصل هاشو قوی کنه و دردش رو کمتر