2777
2789

[QUOTE=420749173]عشق اشنایی موفقیت (تو زمینه کنکور و درس)[/QUOTE

حس میکنم یه آشنایی جدید برات پیش میاد که اولش خیلی ساده و معمولی شروع میشه ولی کمکم توجهت رو جلب میکنه. از طرفی توی درس و کنکور هم حس خوبی دارم؛ انگار نتیجه تلاشت بالاخره خودش رو نشون میده و یه خبر خوشحالکننده میگیری.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشق برگشت ازدواجبگو لطفاااا

حس میکنم این رابطه هنوز برای هر دوتون تموم نشده و احتمال برگشت هست. بعد از برگشت، رابطه میتونه جدیتر بشه و بحث ازدواج هم پیش بیاد؛ فقط انگار قبلش یه دلخوری یا مانع باید کنار بره. ❤️

عشق، خبر، سفر

حس میکنم یه خبر از سمت کسی که برات مهمه میرسه و بعدش بحث یه دیدار یا سفر پیش میاد. انگار این رفتوآمد باعث میشه رابطهتون از حالت بلاتکلیف دربیاد و تکلیف احساسات روشنتر بشه. ❤️

عشق ازدواج کار

حس میکنم توی هر سه زمینه برات یه حرکت رو به جلو هست. از نظر عاطفی یه رابطه جدیتر میشه و بحث ازدواج هم پررنگتر میاد. کار هم همزمان یه فرصت یا خبر خوب داره که میتونه شرایطت رو برای ازدواج بهتر کنه. ❤️

برگشتازدواج آشنایی

حس میکنم یه نفر از گذشته دوباره وارد زندگیت میشه، ولی همزمان یه آشنایی جدید هم جلوی راهت هست. انگار باید بین چیزی که قبلاً داشتی و یه مسیر تازه یکی رو انتخاب کنی. از نظر ازدواج، مسیر جدید برات جدیتر و آرامتر دیده میشه. ❤️

برگشت شروع پول بگو لطفااااا😭😭

عزیزم حس میکنم یه چیزی که فکر میکردی تموم شده دوباره برات راه میفته؛ میتونه هم مربوط به یک آدم باشه هم یک فرصت. بعد از اون یه شروع تازه داری و از نظر مالی هم یه گشایش کوچیک ولی مهم میبینم که کمکم بهتر میشه. ❤️🥺