2777
2789
عشق خبر دیدار

حس میکنم یه خبری که منتظرشی بهت میرسه و بعدش زمینه یه دیدار فراهم میشه. این دیدار بیشتر برای نزدیکتر شدن و روشن شدن تکلیف یه رابطهست و میتونه حال و هوات رو عوض کنه.

ازدواج کارموفقیت

حس میکنم یه دوره خوب و رو به جلو برات شروع میشه. از نظر کار و مالی یه فرصت یا خبر خوب داری و همین باعث میشه شرایط ازدواجت هم راحتتر بشه. انگار یکی از نگرانیهات کمکم جمع میشه و مسیرت روونتر میشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشق خبر برگشت

حس میکنم یه خبری از کسی که هنوز برات مهمه میاد؛ احتمالاً اولش یه پیام کوتاه یا یه بهونه برای باز کردن صحبت. حس برگشت هست، ولی انگار خودش هم هنوز مطمئن نیست چطور دوباره نزدیک بشه.

سفر کار موفقیت

حس میکنم یه جابهجایی یا سفر برات پیش میاد که بیدلیل نیست؛ انگار از دل همین تغییر یه فرصت کاری خوب درمیاد. نتیجهاش هم میتونه برات رضایتبخش باشه و یه قدم مهم رو به جلو حساب بشه.

موفقیت برگشت ازدواجتوروخدا منوووووو بگو تو فروپاشی روانیم حالم خیلی بده اسی لطفا خدا پدرمادرتو بیامر ...

عزیزم اول از همه یه نفس عمیق بکش 🥺🤍 حس کلی این سه کلمه برای من اینه که بعد از یه دوره خیلی سخت، دوباره یه اتفاق امیدوارکننده برات میفته. برگشت و آشتی دیده میشه، ولی برای ازدواج باید بعد از برگشت، رفتار و تصمیم طرف مقابل جدی و ثابت باشه. الان خودتو با فکرِ نتیجه اذیت نکن؛ این وضعیت قرار نیست همینطور بمونه. ❤️

حس میکنم یه دیدار مهم توی مسیر عاطفیت داری که میتونه تکلیف یه رابطه رو روشن کنه. اگر کسی الان توی زن ...

اره هست کسی تو زندگیم

به نظرت ما باهم ازدواج میکنیم

اسمم فاطمه

اسمش امیرحسین

میشه دعا کنید خدا حاجتمو امسال بده:)دعا کنید بهش برسم❤️اسمم النازه

ازدواج پول موفقیت

حس میکنم یه گشایش مالی برات میاد که شرایطت رو برای ازدواج هم راحتتر میکنه. یه خبر یا اتفاق خوب در زمینه کار و درآمد دیده میشه و بعدش حس میکنی چندتا از نگرانیهات باهم سبکتر شدن.

عشق پولشروع

حس میکنم یه شروع تازه داری که هم از نظر عاطفی خوشحالت میکنه، هم از نظر مالی یه تکونی به شرایطت میده. انگار یه فرصت جدید سر راهت میاد که اولش کوچیک به نظر میاد ولی میتونه کمکم جدیتر بشه.

سفردیدارعشق

حس میکنم یه سفر یا جابهجایی باعث یه دیدار مهم برات میشه. این دیدار از نظر عاطفی بیاهمیت نیست؛ انگار بعدش یه رابطه یا احساسی که هنوز مبهمه، بیشتر خودش رو نشون میده.

عشق اذدواج پول

حس میکنم از نظر عاطفی وارد یه مرحله جدیتر میشی و بحث ازدواج برات پررنگ میشه. از نظر مالی هم یه گشایش دیده میشه که میتونه خیالت رو برای تصمیمهای بزرگتر راحتتر کنه. انگار این سهتا موضوع به هم وصلن و یکی باعث بهتر شدن اون دوتای دیگه میشه.

عشق برگشت کار

حس میکنم توی عشق یه ارتباطی که فاصله گرفته دوباره جون میگیره و احتمال برگشت هست. همزمان توی کار هم یه تغییر یا فرصت تازه داری؛ این دوره قراره از دو طرف برات اتفاقهای جدید بیاره.