2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشقازدواجدیدار

حس میکنم یه دیدار مهم توی مسیر عاطفیت داری که میتونه تکلیف یه رابطه رو روشن کنه. اگر کسی الان توی زندگیت هست، این دیدار میتونه باعث نزدیکتر شدن و جدیتر شدن رابطه بشه؛ اگر هم کسی نیست، احتمال آشنایی از طریق همین دیدار یا یک جمع مشترک هست.

عشق خبر برگشت

حس میکنم از طرف کسی که هنوز ته دلت بهش فکر میکنی یه خبری میرسه. انگار فاصله بینتون یهجوری شکسته میشه و دوباره سر صحبت باز میشه. برگشت هست، ولی این بار باید ببینی رفتارش واقعاً تغییر کرده یا نه.

حس میکنم یه دیدار مهم توی مسیر عاطفیت داری که میتونه تکلیف یه رابطه رو روشن کنه. اگر کسی الان توی زن ...

اره هست کسی تو زندگیم

به نظرت ما باهم ازدواج میکنیم

اسمم فاطمه

اسمش امیرحسین

میشه دعا کنید خدا حاجتمو امسال بده:)دعا کنید بهش برسم❤️اسمم النازه

عشق خبر موفقیت

حس میکنم یه خبری که مدتها منتظرش بودی بهت میرسه و خیالت رو راحت میکنه. از طرفی توی عشق هم یه اتفاق خوب میبینم؛ انگار یه چیزی که فکر میکردی سخت پیش بره، بهتر از چیزی که انتظار داری جلو میره.

عشق خبر برگشت

حس میکنم یه خبری از کسی که هنوز برات مهمه میرسه. انگار این فاصله قرار نیست همینطوری ادامه پیدا کنه و دوباره یه راه ارتباطی بینتون باز میشه. فقط این بار عجله نکن؛ بذار اول خودش نشون بده واقعاً برای برگشت جدیه.

حس میکنم یه دیدار مهم توی مسیر عاطفیت داری که میتونه تکلیف یه رابطه رو روشن کنه. اگر کسی الان توی زن ...

اره هست کسی تو زندگیم

به نظرت ما باهم ازدواج میکنیم

اسمم فاطمه

اسمش امیرحسین

میشه دعا کنید خدا حاجتمو امسال بده:)دعا کنید بهش برسم❤️اسمم النازه

[QUOTE=420748595]عشق خبر برگشت[/QUOTE

حس میکنم یه خبر از سمت کسی که توی ذهنت هست میگیری. انگار هنوز حرفهای ناتمومی بینتون مونده و دوباره ارتباطتون شکل میگیره. برگشت دیده میشه، ولی اولش با یه پیام یا سر صحبت باز کردن شروع میشه.