2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عشق .. کار... شروع

حس میکنم یه شروع تازه توی زندگیت داری که فقط مربوط به عشق نیست؛ کار و وضعیت زندگیت هم همزمان داره تغییر میکنه. انگار یه فرصت جدید میاد که اولش مطمئن نیستی قبولش کنی، ولی در نهایت میتونه برات خوب باشه.

عشقموفقیتکار

حس میکنم توی کارت یه خبر یا نتیجه خوب داری که باعث میشه خیالت یه مقدار راحتتر بشه. از طرفی توی عشق هم یه اتفاق خوشحالکننده میبینم؛ انگار یه رابطه یا آدمی که برات مهمه، دوباره پررنگتر میشه.

موفقیت👈 کنکور فردا و آینده نزدیکخبر 👈قبول کنکورعشق👈چجوری اشنا میشم باهمسرآینده اماسمم ملیکاس

ملیکا جان، حس کلیم اینه که برای کنکور فردا شانس نتیجه گرفتن داری و یه خبر خوب میتونه در پیش باشه. برای آشنایی با همسر آیندهت هم بیشتر حس میکنم از طریق درس، دانشگاه، کار یا یه جمع آشنا شکل میگیره؛ اولش خیلی معمولی شروع میشه ولی کمکم جدیتر میشه.

[QUOTE=420748314]عشق برگشت ازدواج[/QUOTE

حس میکنم یه رابطهای که هنوز ته دلت تمومش نکردی، دوباره سر زبون میاد. احتمال برگشت و شروع دوباره هست، ولی این بار باید تکلیف خیلی چیزها روشن بشه. اگر اون برگشت با نیت جدی باشه، رابطه میتونه به ازدواج هم برسه.

شروعآشناییموفقیت

حس میکنم یه آشنایی تازه برات شکل میگیره که اولش خیلی ساده و معمولی شروع میشه، ولی میتونه کمکم برات مهم بشه. جالب اینه که همزمان یه اتفاق خوب هم توی مسیر کار یا هدفت میبینم که باعث میشه بیشتر حس کنی داری جلو میری.

موفقیت برگشت ازدواج

توروخدا منوووووو بگو تو فروپاشی روانیم حالم خیلی بده اسی لطفا خدا پدرمادرتو بیامرزه

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
شروععشقموفقیت

حس میکنم یه شروع تازه توی زندگیت داری که بیشتر رنگ و بوی عاطفی داره. اولش شاید خودت جدی نگیری، ولی کمکم این ارتباط برات مهم میشه. از طرفی یه موفقیت هم کنار این ماجرا میبینم که باعث میشه حال و هوات خیلی بهتر بشه.