2777
2789
سفر موفقيت شروع توی زمینه های درس و کنکور سال دیگ

حس میکنم یه جابهجایی یا سفر برات با یه شروع تازه همراهه. انگار از دل همین تغییر یه فرصت خوب برات باز میشه و نتیجهای میگیری که مدتها منتظرش بودی. حس کلیش رو به جلو و مثبت میبینم. ❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عشق پولموفقیت

حس میکنم یه دوره خوب کمکم برات باز میشه. توی عشق یه اتفاق یا خبر خوش داری، از نظر مالی هم یه گشایش دیده میشه و در کنارش یه موفقیت میاد که باعث میشه بیشتر به خودت و مسیرت امیدوار بشی. ❤️

حس میکنم یه جابهجایی یا سفر برات با یه شروع تازه همراهه. انگار از دل همین تغییر یه فرصت خوب برات باز ...

ممکنه اون نتیجه پزشکی باشه?یا ازوداج

چون قراره پسر خالم بیاد،و،توی استان قمه

بنظرت کدومشه

موفقیت در درس و کنکور. کار ازدواج❤️

حس میکنم اول از همه یه نتیجه خوب توی درس و کنکورت میگیری و بعدش مسیر کار هم برات روشنتر میشه. از نظر ازدواج هم یه اتفاق جدیتر دیده میشه؛ انگار وقتی وضعیت درس و کارت سر و سامون بگیره، این موضوع هم راحتتر جلو میره. ❤️

منم بگو

حس میکنم یه گشایش مالی داری که خیالت رو یه مقدار راحتتر میکنه. توی عشق هم یه خبر یا اتفاق خوشحالکننده میبینم و در کنارش یه موفقیت داری که باعث میشه حس کنی بالاخره اوضاع داره رو به راه میشه. ❤️

حس میکنم یه شروع تازه داری که هم از نظر عاطفی خوشحالت میکنه، هم از نظر مالی یه تکونی به شرایطت میده. ...

🌹🙏

آقا هستم سخت ترین کار دنیا اینه که کسی رو دوس داشته باشی که نمیخواد کسی دوسش داشته باشه

عشق ازدواج کار

حس میکنم یه رابطه توی زندگیت کمکم جدیتر میشه و بحث ازدواج هم دنبالش میاد. از طرفی توی کار هم یه تغییر یا فرصت تازه داری که میتونه شرایطت رو بهتر کنه. انگار این سهتا موضوع همزمان دارن کمکم سر و سامون میگیرن. ❤️

دیداربرگشتازدواج

حس میکنم اول یه دیدار یا ارتباط دوباره بینتون شکل میگیره و بعدش بحث برگشت جدیتر میشه. اگر این ارتباط دوباره با نیت درست پیش بره، مسیر ازدواج هم براش دیده میشه؛ انگار این رابطه هنوز حرف ناتموم داره. ❤️